keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Love2Dance

Korkkasin ryhmäliikuntahaasteen maanantaina. Koska haasteen ideana oli monipuolistaa omaa liikuntakattausta, niin mikäpä sopisi paremmin alkuun kuin tanssitunti. Omistan kyllä oikean ja vasemman jalan, mutta käsien ja jalkojen yhdistäminen sujuu sitten heikommin. Lisäksi keskittyminen herpaantuu jossain vaiheessa pidemmissä koreografioissa. No, joskus lyhyemmissäkin. ;)

Mitä luvataan? Rakastatko tanssimista ja sytytkö eri tanssityylien monipuolisesta kirjosta? Tämä helpoista askeleista koostuva fiilistelytunti tuo hien pintaan ja vie Sinut tunnelmasta toiseen! Tunnin kesto 55 min.

Yleisiä huomioita. Ennen tunnin alkua katselin, keitä tunnille osallistuu: nuoria ja vanhempia naisia, mutta myös kaksi miestä! Jokaiseen kappaleeseen oli oma koreografiansa. Tämä tuntuu jakavan mielipiteet, mutta minulle se sopii hyvin.

Mitä tykkäsin? Tanssilliseksi tunniksi ihan kiva. Musiikkityyleissä mentiin todellakin laidasta laitaan, ainakin lattareita, discoa, humppaa ja jotain hiphopin tyylistä. Erityisesti selkä kiittää saamastaan liikkeestä. Osassa kappaleista sykkeenkin sai ylös. En yhtään epäile, etteikö liikehtimiseni kelpaisi hauskoihin kotivideoihin materiaaliksi, mutta tärkeintä kai on, että hauskaa oli. Ei minusta säännöllistä kävijää tule, mutta ihan kivaa vaihtelua normitreenaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)