tiistai 1. toukokuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Sen verran maltoin pysähtyä näin wapun kunniaksi koneen ääreen, että käväisin suorittamassa wappuarvonnan satunnaislukugeneraattorilla. Arpaonni suosi tällä kertaa kommentoijia numero 2 ja 5, eli MinttuK ja FaerieS. Oikein paljon onnea molemmille! Otan piakkoin yhteyttä sähköpostitse. Harmi, etten voinut palkita teitä kaikkia. Ihan sydämestäni olisin sen tahtonut tehdä. :)

Molempien voittajien suosikkiurheilulaji oli muuten juoksu, kuten suurimman osan muistakin. Mukavasti muutkin lajit saivat kannatusta. Sen verran täytyy tässä vaiheessa omasta urheilutaustasta kertoa, kun ratsastus sai useamman äänen, että itse en ole koskaan ratsastanut. Muutaman kerran olen hevosen tai ponin selässä istunut siten, että ohjakset ovat olleet muiden käsissä - eli siis talutettuna. Vaikuttaa kuitenkin erittäin koukuttavalta. Kiitokset kaikille kommentoineille!

Tahdotteko tietää minun lempiliikuntalajini? Ei se mitään, kerron sen silti. Kenellekään ei varmaankaan tule yllätyksenä, että tykkään juoksusta. Lentopallo sen sijaan on sellainen urheilulaji, jota tykkäisin harrastaa, jos vain löytyisi sopivan lungi porukka. Toisaalta tuntuu, että tunnit eivät nytkään riitä kaikkeen tarpeelliseen, joten en ole kovin aktiivisesti etsinytkään.

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille oman suosikkilajin ja muutenkin liikunnan parissa!

2 kommenttia:

Kommentti olis kiva! ;)