maanantai 14. toukokuuta 2012

Unelmia ja toimistohommia

Voi että viikonloppuna oli kivaa: Olin kotikotona äitiä ja mummoja juhlimassa. En voinut kuin ihmetellä sitä luonnon vihreyttä. Kyllähän sen täällä kaupungissakin näkee, mutta maalla se on jotenkin niin... vihreää. Lisäksi ansaitsin koko kesän mökkisaunomiset halkourakassa (mätettiin kuivuneet polttopuut mökillä halkoliiteriin) ja sen päälle pääsin ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökille saunomaan ja kastautumaan järveen. Oli kylmää! :)

Paino 70,1 kiloa. Minä olen sanaton...! Jotenkin koko ajan odotan, että paino pompsahtaa takaisin sinne 72-73 kiloon, missä se niin pitkään viihtyi. En osaa iloita, että painan 70 kiloa. Se tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. Odotan sitä iskua, joka vetää maton jalan alta. Kun en mielestäni tee mitään eri lailla kuin vaikkapa vuosi sitten, niin miksi se paino nyt sitten putoaa.

Viikon liikunnat:Toisaalta kun katsoo noita liikuntamääriä, niin en yhtään ihmettele, että paino on pudonnut. Jos kaikki muu on mennyt samoin kuin ennen, niin ehkä yli kymmenen tuntia liikuntaa viikossa ja muutama tehoreeni siellä vielä mausteena ovat olleet se, joka on keikauttanut tasapainoa niin, että paino taas putoaa.

Maanantain suunnistus meni niin penkin alle kuin voi. Olin ihan hukassa. Periaatteessa minun pitäisi inhota suunnistusta, koska olen niin huono siinä. Toisaalta nautin haasteista ja huonon suunnistuksen jälkeen vannon, että joskus vielä minä osaan tämän! :) 

Liikuntasuunnitelma tälle viikolle:

Ma: juoksu (ihan kohta menossa!)
Ti: Xycling
Ke: juoksu
To: Elixia hölkkä 10 km + soutuharjoitukset
Pe: lepo
La: juoksu
Su: lepo

Loppuviikon ohjelman päällä on monta kysymysmerkkiä. Minun olisi tarkoitus pitää kunnon helaloma (=perjantai vapaa) ja lähteä juhlimaan kumminpojan synttäreitä ja noihin soutuharjoituksiin. Kuitenkin armas automme heitti kojetaululle taas eilen jonkun vikailmoituksen, joten saa nähdä, pääsenkö torstaina sillä matkaan. Inhoan tällaisia yllätyksiä, mutta kun niille ei mitään voi, niin pakko yrittää vain sopeutua.

Elixia hölkkä on jäsenille ilmainen tapahtuma, joten ajattelin korvata tälle viikolle juoksuohjelmaan merkityn tunnin vauhtileikittelyn sillä. Kiva laittaa välillä lappu rintaan ja lisäksi tuosta on ainakin aiemmin saanut ihan kivan tuotepussukan palkinnoksi.

Huomenna, kuten Niina c. mon muistutti, on valokuvauspäivä. Ajattelin haastaa itseni kuvaamaan huomisen päiväni ja tekemään teille Päiväni kuvina -postauksen. Olen aika laiska valokuvaaja eivätkä kuvani ole kovin laadukkaita, mutta en voi oppia, jos en yritä. Kun vaan muistaisin ottaa kameran huomenna mukaan!

Aurinkoa ja sopivasti sadetta viikkoonne!

P.S. Ei tuo otsikko mitään tarkoita. Kirjoitin sen tässä työpöydän ääressä, kun odotan lenkille lähtöä. ;)

10 kommenttia:

 1. Onnittelut painon johdosta, varmasti liikunnalla on merkitystä! Olet muutenkin niin reipas, ihailtavaa. :) Tuollaiset päiväni kuvina - postaukset ovat ihan parhaita, odotan innolla! :) Pitäisiköhän itsekin...

  VastaaPoista
 2. Onnitteluja! Inspiroivat uutiset sinulla :-)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hassua, kuinka jokaista pudotettua kiloa epäilee, voiko se olla totta, voiko kilo olla kadonnut? Ehkäpä sitä joskus sisäistää oman uuden minänsä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset onnitteluista! Käväisin tapojeni vastaisesti tänäänkin vaa'alla vähän kuin varmistukseksi ja lukema oli sen verran mairitteleva, että taidan ruveta kerralla totuttelemaan, että painan alle 70 kiloa! Toivottavasti vielä ensi viikollakin... ;)

  VastaaPoista
 5. Huh, sulla on tosi paljon liikuntaa, ettei ihme, että painokin reagoi näin "positiivisesti". Kevät onkin mukavaa aikaa liikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on sellainen boosti menossa, että täytyy vaan nauttia, kun liikunta tuntuu niin kivalta!

   Poista
 6. Onnittelut pudotuksesta! :)

  Miulla on painajaismaisia muistoja yläasteen liikuntatuntien suunnistuksista, mutta oon miettiny kuinka kivaa ois sitä nyt kokeilla. Tosin miulla on maailman huonoin suuntavaisto, et taitais se olla painajaista edelleen. Parempia suunnistuksia siulle jatkossa!

  Kokeile samaa kuin kaverini isä joskus aikoinaan: laita ilmastointiteippiä kojelaudan 'vikavalojen' päälle! Eipä ilmottele auto vioista enää sen jälkeen :D

  Uteliaana odotan mieki innoissani ja mielenkiinnolla Päiväni kuvina-postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Suunnistus sujuu ihan hyvin, kun malttaa ottaa vauhdin pois, mutta minulla on tapana säntäillä metsässä eestaas. Malttia vaan mukaan, niin hyvä siitä tulee! ;)

   Onneksi kyseessä ei ollut iso vika, mutta auto taisi kyllä sen ansiosta joutua vaihtoon ihan lähiaikoina. :D

   Kuvat on otettu. Eilen meni niin myöhään, että yritän tänä iltana saada ainakin postauksen kasaan. (Opettelen myös vähän kuvanmuokkausta, mutta siitä en paljoa lupaile. ;)

   Poista
 7. Oi, olen onnellinen kuulumisistasi! Lämmin halaus hienoista vaakalukemista alle 7-kymppiselle Urhealle Naiselle! <3 Etköhän sinä pian itsekin sen ymmärrä ja sisäistä :)

  Puusavotta on ollut hyvää hyötyliikuntaa ja palkinto on mitä parhain. Liikuntamääräsi ovat huikeat.

  Ihanaa viikon jatkoa! Nauti onnistumisestasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mä luulen, että kyllä mä tuon aikanaa sisäistän.

   Kiitos samoin! Nautitaan! :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)