sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään

Huomenna odottaa taas arki ja työt. Olisin voinut jatkaa vielä lomaa, mutta en jaksa masentua tästä. Töitä pitää tehdä, että on varaa harrastaa. ;)

Lääkitsin tänään juoksumasennusta pitkällä juoksulenkillä. Tarkoitus oli juosta reipas kaksikymmentä kilometriä, mutta eksyin matkalla. Paahteessa juokseminen ei tuntunut erityisen miellyttävältä, vaikka juomaa olikin pari litraa mukana. Onneksi avokki oli luvannut hakea minut matkan varrelta, jos helle yllättää. Helle ei varsinaisesti yllättänyt, mutta kolmen tunnin kohdalla olisi ollut vielä seitsemisen kilometriä kotiin. Tänään sai siis riittää 19 kilometriä. Helteen lisäksi oikean jalan IT-jänne kiristeli. Täytyy jatkaa jalkojen rullailua. Toivottavasti nämä kelit vähän viilenisivät. En ole oikein helleihmisiä.

4 kommenttia:

 1. Helle se ilmeisesti on suurin syyllinen eli juoksumotivaation ja -kunnon tappaja. Näin minä ainakin totesin tämän päiväisellä lenkillä. Jalat jaksoi, mutta syke huiteli hirmulukemissa. Mutta kyllä se tästä. :)

  Tsemppiä töihin! Kesä jatkuu töistä huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helle nostaa ihan hirveesti sykkeitä. Eilisessä kelissä en varmaan olis pystynyt kävelemäänkään alle 140 sykkeillä.

   Kiitos! Näinhän se on, ja syksykin saa tulla aikanaan. :) (Sitten on kevyempää juostakin.)

   Poista
 2. Vieläkö Aku käyt Elixiassa? Otetaanko syksylukkarille jumppahaaste et vedetää kaikki jumpat läpi kerran? :D Jostain sähinää pitää syksyynkin saada eikö :D Ja jos on muita ehdotuksia niin anna palaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki käyn! Tuo jumppahaastehan kuulostaa hyvältä! Jotain vastaavaa yritin aiemmin, mutta motivaatio loppui. Ehkä sitä nyt riittää, kun on kirittäjä rinnalla. Eli kiinni veti! :D

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)