keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kipeänä... tai ei sittenkään

Ei se flunssa sitten tullutkaan. *koputtaa puuta* Tiistaina pidin lepopäivänä varmuuden vuoksi, vaikka iltaa kohden olo vain parani. Jälkikäteen (niin aina! ;) vähän harmitti, etten lähtenyt hiihtämään. Toisaalta vaikka en maanantainakaan ollut varsinaisesti kipeä, voi olla että tiistain rehkiminen olisi tehnyt kunnolle takapakkia. Toivottavasti huomenna on yhtä hyvä olo kuin tänään, että pääsisin hiihtämään.

Tänään päätin lyhyen sairaslomani Poweriin. Ilmeisesti eilisten punnerrusten jäljiltä vasen olkapää vähän kipuilee. Mikään varsinainen liike ei sattunut siihen, mutta jalkakappaleita varten painojen punnertaminen niskaan ja pois vihlaisi ilkeästi. Varmuuden vuoksi tein ylävartalon liikkeita hieman maltillisemmilla painoilla kuin yleensä. Toivottavasti olkapäässäkään ei ole mitään sen vakavampaa.

Päässä lyö tyhjää. Onko jotain aihetta, josta tahtoisit minun kirjoittavan? Tai kysykää.

6 kommenttia:

 1. Ehkä oli myös hyvä ettet tiistaina lähtenyt hiihtämään, olisi voinut tauti iskeä kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen täytyy uskoa ja täytyy malttaa ottaa rauhassa, kun on sen paikka. Jostain syystä omatunto vain naputtaa, mutta se täytyy vaan kestää :)

   Poista
 2. Hiilarihirmua kompaten, kyllä kannattaa kuunnella omaa oloatilaa tarkkaan. Itse olen muka ollut terve ja lähtenyt töihin ja liikkumaan sillä seurauksella, että olen jo kolme viikkoa ollut pois töistä aina torstait ja perjantait. Ja kuinkas taas tänään: aamulla oli aivan pöpi olo, mittarin kuumeen ja lämpöä oli pikkasen ja nyt on kammo jalkasärky päällänsä eli enteilee flunssan takaisintuloa. Toivottavasti sinä säästyt taudeilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Toivottavasti saat hoidettua flunssan pois. Pikaista paranemista!

   Poista
 3. Huh, onneksi vältyit flunssalta. Pysykööt se kaukana sinusta ja meistä kaikista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuta ei kai tässä tilanteessa voi toivoa. Oikein kauhulla kuuntelin tänä aamuna taas bussissa ihmisten köhimistä. Täytyy vaan yrittää sinnitellä ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)