maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ensi viikon liikunnat

Äh... vaaka heilahti tänä aamuna taas hivenen seitsemänkympin huonommalle puolelle. Tällä kertaa täytyy myöntää, että sen oikein tunsi, niin turvonneelta vatsa tuntuu edelleenkin. Söin viikonloppuna mielestäni ihan normaalisti, mutta jostain syystä aineenvaihdunta ei toimi nyt ihan normaalisti. Ankeaa! :(

Viime viikon liikunnat:


Viikonlopun liikunnat näyttivät juuri siltä kuin pitääkin. Lauantain pitempi pyörälenkki edesauttoi tavoitettani saavuttaa Kilometrikisassa 1000 kilometria ennen kesälomaa. Ennen tätä viikkoa oli kasassa 903 kilometriä. Edellyttää siis vain tällä viikolla joka päivä töihin pyöräilyä.
Alkaneella viikolla ajattelin ulkoilla ehkä tämänsuuntaisesti:

Ma: lepo
Ti: ELC-ulkoilua (jos sää sallii)
Ke: Elixia Power
To: juoksu
Pe: lepo
La: pyöräily
Su: juoksu

Näitä liikuntasuunnitelmia miettiessä tulee monesti olo, että seitsemän päivää viikossa on liian vähän. Kun se vähintään yksi lepopäivä pitää viikkoon mahduttaa, niin en millään ehdi harrastaa kaikkea sitä liikuntaa, mitä tahtoisin. Toisaalta jos yritän ahnehtia liikaa, niin keho laittaa aika äkkiä täysstopin.

Loppuviikko on vielä monelta osin auki. Periaatteessa kesäloman pitäisi alkaa perjantaina, mutta olen luvannut, että jos tilanne sitä vaatii, niin voin tulla vielä ensi viikollakin töihin. En koe itseäni korvaamattomaksi tai työtäni niin tärkeäksi, että pitäisi tulla. Sen sijaan en viitsi jättää työkaveria pulaan. Toivottavasti kuitenkin saamme asiat perjantaihin mennessä siihen kuntoon, että pääsen hyvin ansaitulle kesälomalle. Rehellisesti sanottuna olen jo kovasti sen tarpeessa.

Virkeää viikon alkua!

7 kommenttia:

 1. Sama fiilis tuosta viikon pituudesta: tekisi kovasti mieli liikkua enemmän kuin on hyväksi. Onneksi on sadepäiviä, jolloin on edes vähän helpompi jäädä kotiin lepäämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja sitten ihan vaan väsypäiviä: meinasin eilen kuitenkin lähteä juoksemaan kunhan Tour de Francen etappi loppuu. Nukahdin ihan huomaamatta sohvalle 5 kilometriä ennen maalia ja heräsin kun kaverit tuulettivat voittoa. Totesin, että ehkä tarvitsen lepoa juoksua enemmän. :)

   Poista
 2. Sama täälläkin, haluisin harrastaa niin montaa lajia ettei millään ehdi tekemään kaikkea viikottain! Tosi inhottavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan hirveästi viitsi edes lähteä kokeilemaan uusia lajeja, jos tiedän, että kyseessä saattaisi olla laji, josta tykkään ja jota periaatteessa olisi helposti mahdollista harrastaa säännöllisesti. Harmittaisi vaan, kun ei sille kuitenkaan löydy aikaa kalenterista. :/

   Positiivinen ongelmahan tämä onneksi on! :)

   Poista
 3. Höhhöh noita typeriä turvotuksia ja kummallisia plussauksia :O Mutta selviämme niistä, eikö!?

  Toivottavasti lomasi alkaa huomenna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selviämme.

   Alkaa se. Enää pöytä puhtaaksi töissä ja loman viettoon! :)

   Poista
  2. Ihanaa! Aurinko sopivasti sinua helliköön ja olkoon loma kaikin puolin mukava, rentouttava ja voimaannuttava! <3

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)