perjantai 17. toukokuuta 2013

Viime hetken tunnelmia

Huomenna koittaa kauan odotettu hetki: klo 11.30 starttaa Kalevan kierroksen puolimaraton Valkeakoskella. Olen odottanut tätä koko kevään, joten nyt tuntuu tosi oudolta, kun ei jännitä yhtään. Oikeastaan ei tunnu miltään. Olen pakannut tavarat valmiiksi juoksua varten ja olen melko vakuuttunut, että kaikki tarpeellinen (ja melkoinen kasa tarpeetontakin) on mukana. Yleensähän olen hirveä jännittäjä ja stressaaja, joten ehkä vähän jännittää tämä olotila. Saanko kisafiilistä ollenkaan päälle vai iskeekö jännitys aamulla täysillä?

Eihän tämä ole ihan ensimmäinen kerta, kun olen valmistautumassa juoksukisaan, joten kokemuksen tuomaa varmuutta ainakin pitäisi riittää. Lisäksi kotoa kestää vain puolisen tuntia ajaa kisapaikalle. Tykkään isojen tapahtumien tunnelmasta, mutta on näissä pienissä juoksuissakin, joihin voi lähteä kotoa kuin pitkälle lenkille, puolensa. Ihan yksin ei tarvinne kuitenkaan juosta. Toisaalta olo ei ole hirveän itsevarmakaan. En oikein tiedä, mitä huomiselta pitäisi odottaa tai mitä pitäisi lähteä tavoittelemaan. Ehkäpä lähden siis tekemään parhaani ja katson, mihin se riittää. ;)

Huomisen sääennuste
Valkeakoskelle. Lähde: Foreca

Yöksi on ennustettu sadetta, mutta huomiseksi enää korkeintaan pientä tihkua ja lämmintä. Juoksemaan saa siis lähteä pienissä vaatteissa. Pieni sade tekee tuossa lämpötilassa vain hyvää. Auringonpaiste saattaisi tehdä olon melko tukalaksi.

No, ehkä mua ihan vähän jännittää! ;)

7 kommenttia:

 1. Hyvää lenkkiä! Säätiedotus kyllä lupailee mitä mukavinta juoksusäätä. Kunhan nyt ei ihan hirveästi sataisi...

  VastaaPoista
 2. Hurjasti tsemppiä ja rentoutta juoksuun! Hengessä ollaan mukana :)

  VastaaPoista
 3. Kovat tsempit täältä suunnasta! (:

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Itellä ainakin on se ns. vuoden "päätavoite", mitä jännitän ihan sikana monta päivää. Sitten on kisoja matkan varrella päätavoitteeseen, joissa se jännitys iskee vasta kisa-aamuna.. Mutta kyllä se iskee! Viimeistään kun virittelee hakaneuloja :D.

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)