tiistai 31. tammikuuta 2012

Haaste jatkuu

Jatketaanpas tätäkin...

Päivä 10: Mistä asiasta on ollut kaikkein vaikeinta luopua painon pudottamisen vuoksi?

En ole ajatellut luopuvani mistään. Huonoilla hetkillä itken, miksi minä en voi syödä, mitä tahdon ja miten paljon tahdon, mutta ne hetket ovat onneksi harvassa. Minä teen elämänmuutosta, joten en voi ajatella, että luovun jostain. Ei se muuten onnistu.

Päivä 11: Kenen blogi inspiroi sinua kaikkein eniten elämäntapamuutoksessasi ja miksi?

En voi mainita vain yhtä tai kahta. Katsokaa tuosta oikealta ;) Ja uusia blogeja saa ehdotella.

Päivä 12: Mitä syöt yleensä?

Tavallista kotiruokaa laidasta laitaan ja muutenkin terveellisesti. Työpäivinä käyn yleensä syömässä "ulkona". Aika usein tulee syötyä joku ruokaisa salaatti, mutta välillä saatamme käydä pizzalla, hampurilaisella tai kiinalaisessa. Raskaamman ruoan jälkeen alkaa väsyttää makoisasti. Siksi tykkään pitää lounaan kevyenä. En noudata mitään tiettyä ruokavaliota, mutta kai voi sanoa, että syön hiilihydraatti- ja proteiinitietoisesti. Yritän siis kiinnittää huomiota proteiinin määrään ja hiilarien laatuun.

Päivä 13: Pudotatko painoa terveellisin vai epäterveellisin keinoin?

Terveellisin, koska terveyden takia painoa pudotan. Sitä paitsi tykkään liikaa ruoasta, että voisin alkaa millekään kitukuurille.

Päivä 14: Millainen on tavoitekroppasi?

Hoikka ja lihaksikas. Urheilullinen. Ei mikään lihaskimppu, vaan sopusuhtainen. Kurveja saa olla, minkä hyväksyminen on minun ruumiinrakenteellani erinomainen asia. Niistä en tule ikinä pääsemään eroon.

Päivä 15: Oletko kasvissyöjä? Jos olet, onko lihasta luopuminen auttanut sinua painonhallinnassa? Jos et ole, oletko koskaan harkinnut kasvissyöjäksi ryhtymistä?

En ole, enkä ole harkinnutkaan. Avokkia ei saisi luopumaan lihasta mistään hinnasta, joten kasvissyöjäksi ryhtyminen tarkoittaisi, että joutuisin luopumaan valmiista ruokapöydästä ja siihen en ole valmis. Ja ihan rehellisesti minä tykkään lihasta.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvin pohdiskelluilta, terveiltä ajatuksilta!

  Huokaan helpotuksesta, ettei minun tarvitse syödä ulkona työpäivinä. Se olisi minulle mahdottomuus onnistuneesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kysely on tarkoitettu ehkä vähän erilaiselle laihduttajalle kuin minä, mutta tekee oikein hyvää välillä miettiä näitä asioita.

   Aiheuttaahan se minullekin hankaluuksia. Varsinkin kun yritän sovitella ruokailut työkavereiden kanssa, ettei tarvitsisi syödä yksin. Joka perjantai ainakin osa porukasta käy pizzalla. On ollut kova paikka totutella siihen, että en voi syödä pizzaa joka viikko.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)