torstai 26. tammikuuta 2012

Pallottelua

Tämä viikko on mennyt suunnitelmien mukaan hiljaa ja hissutellen. Kuunnellen vain, kuinka kunto nousee kohisten :) Oikeastaan tämä on ollut niin rauhallinen viikko, etten oikein osaa sanoa mitään.

Maanantaina kävin tekemässä "viimeistelyreenin" lauantaita varten. Täytyy luottaa, että sanonta epäonnistunut kenraali, onnistunut suoritus pitää paikkansa. Kentän jää oli melko huonossa kunnossa. Minun tuurillani jäälle ajetaan tietysti vettä juuri kun minä tahtoisin harjoitella. Pieni lumisade muutti märän jää sohjoiseksi. Mahdollisuudet teloa itsensä olivat vähän liian suuret, joten jouduin lopettamaan harjoituksen kesken. Lauantaina Oulunkylän radan viimeisen päälle hoidettu jää tuntuu ainakin tuon jälkeen varmasti liukkaalta :)

Joskus pitää päästää sisäinen lapsi esille :) Tiistaina oli tarkoitus mennä Poweriin, mutta se ei sytyttänyt. Katselin Elixian aikataulua, että löytyisikö jotain tilalle. Ajattelin taas vaihteeksi suunnata FitBall -tunnille. Käsi ylös jos joku pystyy istumaan jumppapallon päällä pomppimatta. Minä ainakin tykkään. Kotoakin löytyisi jumppapallo, mutta aika laiska olen sillä jumppaamaan. Ohjattuna tuo tunti on kuitenkin oikein mukava. Kauhean mukavia jumppatunteja on olemassa, mutta kaikilla ei vaan ehdi käymään :/

Tiistain jälkeen olen pitänyt kaksi lepopäivää liikunnasta. Olen vähän pelännyt, että mitä ilmeisimmin liikkeellä olevat flunssapöpöt saavuttavat minun tämän viikon aikana. Töissä vähän joka toisen ääni on maassa. Vaikka kylmettämisellä ei ilmeisesti pitäisi olla mitään tekemista sairastumisen kanssa, mutta en ole ottanut riskiä.

Kun liikunnasta on vapaapäivä, tuntuu kuin liikkumattomuus pitäisi korvata jollain. Niinpä olen kaksi päivää tehnyt kotihommia enemmän kuin monena viikkona teen yhteensä. Pitäisi opetella pitämään välillä ihan oikeita vapaapäiviä. Sallia itselleen se, ettei aina tarvitse olla niin hirveän tehokas ja aikaansaapa. Ettei tuntisi huonoa omaatuntoa, vaikka koko päivän vain olisi. Vähintään pitäisi saada punnukset housunpuntteihin, että vähän edes hidastaisin ;)

Yritän vielä miettiä, mitä pitäisi pakata mukaan. Huomenna töiden jälkeen suuntaan auton nokan kotikotia kohti. Jos äiti lähtee mukaan, huomenna haetaan viimeiset viimeistelyt tehdään Zumban tahtiin. Äiti ja iskä lähtevät mukaan lauantaina. Iskähän osallistuu siis myös luisteluun. Kerron viimeistään sunnuntaina, miten kävi.

Rentouttavaa viikonloppua, kunhan selviämme perjantaista! :)

6 kommenttia:

 1. Oi, toivotaan, että et tule kipeäksi. Se ei tosiaan ole ollenkaan kivaa! :( Ja joo, toi, että ei kerkeä kaikille tunneille, jonne haluisi on myös tuttua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina oli vähän karhea olo, mutta ilmeisesti eilinen ulkoilu säikäytti flunssan pois. Vaikka jos sitä sairastuu, niin ei sille oikein mitään voi. Niin paljon flunssapöpöjä on kuitenkin liikkeellä, kun ei voi kotiinkaan linnoittautua.

   Pitäisi ottaa tavoitteeksi, että esim. kerran viikossa kävisi sellaisella tunnilla, jolla ei yleensä käy. Vaikka ei säännöllisesti ehtisikään, niin tulisipa kokeiltua. Eilen olisi Kalevan Elixiassa ollut demotunnit. Vähän harmittaa, etten päässyt edes niitä kokeilemaan.

   Poista
 2. Sama vika täällä. Siis tuo liikkumattomuus. Tiistaina en liikkunu, ja jotenki ahisti koko ajatus ja koko pv. No, ke sit liikuinki reippaan tunnin ja tuli hyvä fiilis. Ja nyt on lihakset kipeinä :D Joku järkevä roti tarvis saaha liikkumisten ja vp:n välille, mutkumutku, liikunta on kivvaa! Vaikeeta... Eka liikkuminen ei innostanu ja nyt sit täytys liikkua joka ainut pv... Oivoi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan paneutua tähän aiheeseen syvemminkin. Muutaman lehtijutunkin olen aiheesta viime viikkoina lukenut. Tuntuu siis koskettavan suomalaisia naisia yleisemminkin.

   Poista
 3. Luistele, Aku, luistele ;)

  Hirmuisesti onnea ja tsemppiä tämän päivän urakkaasi! Toivottavasti sää on aurinkoinen, eikä pakkanen pure liikaa poskipäihin!

  Nauti luistelusta <3

  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kuulumisiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Luistelu on ohi ja kohta kuulette siitä tarkemmin :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)