tiistai 31. tammikuuta 2012

Liikunnasta - taas!

Kävin hakemassa uudet kullanmussukat tänään postista. Paketti oli pakko avata jo töissä ja aina välillä ihailla uusia kenkiä. Oli ne ihanat! :) Mukana tulivat myös Asicsin juoksutrikoot ja Adidaksen shortsit. Koot olivat tietysti enemmän tai vähemmän arvauksia. Katselin kauhuissani molempia housuja. Ne näyttivät tosi pieniltä ja olin varma, että ne jäävät viimeistään reisiin jumiin. Päärynävartaloisena housut, joissa ei ole nappeja tai vetoketjua vyötäröllä, ovat usein hankalat pukea, koska ne jumittavat reisiin ja takapuoleen, vaikka päällä olisivatkin sopivat. Yllätyksekseni molemmat housut menivät kohtuullisen helposti jalkaan. Kunhan (siis ei jos! ;) kesään mennessä saan kiloja pois, niin shortsitkin istuvat paremmin. Ne ovat niin lyhyet, että saa nähdä, kehtaanko ikinä laittaa niitä jalkaan. Toisaalta kai mä joskus ujostelin juoksutrikoitakin :)

Uusien lenkkareiden takia olisi vähän kutkuttanut käydä testaamassa juoksemista juoksumatolla. Mukaan ei kuitenkaan sattunut juoksemiseen sopivia rintaliivejä, joten menin Poweriin, kuten alunperin oli tarkoituskin.

- lämmittely 3,5 kg
- askelkyykky 8,5 kg
- rinta 6,0 kg
- selkä 8,5 kg
- hartiat 3,5 kg + punnerrukset
- jalkakyykky 8,5 kg
- ojentajat 3,5 kg + ojentajapunnerrukset
- hauikset 2,5 kg
- vatsat + hoovereita ja punnerruksia
- venyttely

Joulukuun alussa olen näköjään uhkaillut lisääväni painoja rintaan ja ojentajiin. Nyt sain nuo lisäykset tehtyä. Edelleenkin jaksoin hyvin, joten lisäykset olivat aiheellisia. Hartiakappaleen punnerrukset aiheuttivat makeita irvistyksiä.

Nappasin alkuvuoden liikuntahaasteen Hiilarihirmulta. Tammikuulta kerääntyi 18 liikuntapäivää, eli oikein hyvin. Täytyy yrittää kerätä mahdollisimman monta urheilupäivää. Ainakin enemmän kuin syksyllä :)

Työkaveri tuli eilen kyselemään, miten aiempina vuosina meillä on Jukolan ja Venlojen viestin järjestelyt hoidettu. Joka vuosi vannon, että ensi vuonna en ota vastuuta järjestelyistä. Silti huomaan joka vuosi joutuvani niihin mukaan. Ja ihan vapaaehtoisesti. Luulen, että en osaisi olla olematta mukana. Kyse ei ole siitä, ettenkö luottaisi muihin, mutta tahdon yleensä tietää, missä mennään. Eli siis mukana ollaan :) Oikeastaan alan jo taas innostua! :D

Tein yläpalkkiin uuden sivun vuoden 2012 liikuntatapahtumille, joihin aion osallistua. Päivitän sitä vuoden mittaan ja lisään sinne myös tulokset.

Huomenna on luvassa jo toinen lepopäivä tälle viikolla, kun sain varattua hieronnan. Ihanaa!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kultamussukoille ja sinulle hyvää ja antoisaa yhteistä matkaa ja mukavia juoksukilometrejä :)

  Ihastelin juuri liikuntatapahtumia, joihin osallistut vuoden aikana. Huikeaa!!

  Viestijärjestelyihin osallistuvana voisit helposti järjestää blogisiskoillekin kunnon liikuntapäivän. Harkitse vakavissasi ;)

  Rentouttavaa viikonlopun aikaa sinulle!

  Hyvää Yötä toivotellen,
  Kaneli (kirjoitusvirheitä ahkerasti tehden)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Toivottavasti esimerkkini kannustaa muitakin osallistumaan, jos se tuntuu hyvältä. Itse olen ihan tavallinen kuntoilija, joka nauttii kilpailutapahtumista.

   Kuulostaa kivalta. Laitanpa ihan vakavissani harkintaan :)

   Hauskaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)