torstai 30. elokuuta 2012

Tyynyikävä

Lomalta paluu ei ole sujunut aivan kivuttomasti - sananmukaisesti. Unohdin tyynyni kotikotiin ja reilun viikon nukkumisen jälkeen yläselkäni on aivan jumissa. Viikko sitten kävin hieronnassa, mutta siitä ei ole enää jäljellä kuin muisto. Olkapäitä pyöritellessä kuuluu järjetön rutina, varsinkin aamuisin. Töihin pyöräilessä jokainen rotvallin reunan ylitys ja kuoppa tuntuu selässä. Parina päivänä olen joutunut ottamaan särkylääkkeen päänsärkyyn. (Ja minä inhoan särkylääkkeiden syömistä - jopa osittain turhaan.) Päivän mittaan lihakset vetristyvät, mutta jumi pahenee aina seuraavaan päivään. No, ainakin tämä pakottaa taukojumppaamaan monta kertaa päivässä.

Hankin tuon Tempur Millennium -tyynyn aikoinaan nimenomaan yläselän ja hartioiden jumituksen vuoksi. Moni tuttu suositteli tuota, mutta hieman epäröin kalliin hinnan vuoksi. Lopulta päädyin kokeilemaan. Niska-hartiavaivat helpottivat uuden tyynyn myötä. Kuitenkaan ennen tätä en ole huomannut, kuinka suuri vaikutus tuolla tyynyllä on ollut. Se on siis ollut jokaisen (lähes sadan!) euron arvoinen, jonka siitä maksoin. Erityisesti tykkään siitä, että voin nukkua mukavasti sekä selälläni että kyljelläni.

Enää kahdeksan yötä ja saan oman tyynyni takaisin! :)

P.S. Tämä ei missään tapauksessa ollut maksettu mainos, mutta uusi tyyny olisi mukava. *vink vink Tempur* :D

7 kommenttia:

 1. Vink vink * Tempur tai mikä tahansa muu sänkyfirma vois mullekin sponssata tyynyt ja uuden sängyn niin jos loppuis jumitukset. Voisin kirjoittaa tuhat ja sata blogitekstiä siitä hyvästä :) Mut ei taida tavisbloggarit niitä kiinnostaa :(

  Yläselkäkivut on aivan hirveitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu niin turhalta, että nukkuminen, jonka pitäisi olla palauttava toiminto, vetää kropan juntturaan. Eikö kunnon sänkyyn ja tyynyyn voisi saada vaikka Kela-korvausta?!

   Poista
 2. Tyyny on tärkeä, oma aina paras. Minulla höyhentyyny, joka ei saa olla liian pullea ja täysi.

  Lennokasta huomista juoksua! <3 Olen hengessä mukana.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittelin juuri tekstin kokemuksesta. Tiesin, että olet hengessä mukana ja olisin kovasti toivonut, että olisit ollut sitä fyysisesti. Toivotukset tulivat perille. Toivottavasti flunssa alkaa parantua! :)

   Poista
  3. Flunssa alkaa olla voitettu. Aamulla mietin, että hyppäisinkö junaan sittenkin. Järki voitti, en olisi jaksanut juosta tässä kunnossa eikä se olisi ollut missään nimessä järkevää. Mutta joskus sitten, yhdessä! :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)