perjantai 14. joulukuuta 2012

Ilmaiseksi treenaamaan?

Sain tänä aamuna viestin, että olen osallistunut Elixian Voita vuoden treenit neljälle -kisaan, mutta en voittanut. No, voi harmi! ;) Jos kyseessä on ilmainen arvonta, niin täytän monesti lapun. En siksi, että olettaisin voittavani, vaan siksi, että jos en täytä lappua, en ainakaan voita.

Vaikka en voittanutkaan, sain mahdollisuuden kokeilla viikon treenejä ilmaiseksi. Sattuneesta syystä en voi käyttää etua itse, joten lahjoitan sen eteenpäin. Tuolla edulla pääsee treenaamaan viikoksi mihin tahansa Elixia-keskukseen, kunhan aloittaa treenit ennen 1.1.2013. Jos tahdot ja sinulla on aikaa käydä treenaamassa ennen joulua, välipäivinä tai vaikkapa viikolla 1, niin jätä kommentti (ja sähköpostisi/blogisi osoite), jotta voi lähettää koodiin, jolla voit lunastaa viikon treenioikeuden. Jos halukkaita on useampia, niin arvon sen huomenna lauantaina klo 12.00. Pikainen aikataulu, jotta treenaamaan pääsee mahdollisesti jo ensi viikolla.

Keskusten sijainnit ja aikataulut voi käydä katsomassa Elixian nettisivuilta.

4 kommenttia:

 1. Hei! En asu Suomessa, mutta lomilla käydessä ongelma on aina löytää edullinen sali ettei lomakilot ehdi karttumaan ja vieroitusoireet salista tule liian suureksi. Sama ongelma odottaa tänä jouluna!!! Kinkkukilot kun eivät ole minulle mitenkään mieluinen tuliainen ;) Viikon ilmaiset treenailut joulun aikaan olisivat siis enemmän kuin tervetulleita :)

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sitten arponut tätä voittoa, vaan päätin antaa sen sinulle hyvän perustelun vuoksi. Laitatko minulle sähköpostia osoitteeseen wannabeurheilija@gmail.com, niin laitan sinulle tuon koodin, jolla voit lunastaa edun?

   Poista
 2. Sisältääkö tuo ilmainen harjoittelu myös sen lastenhoitopalvelun sille ajalle? Jos sisältää, niin hyppisin riemusta tuollaisesta mahdollisuudesta. :D

  Saisin käyttää ilmaiseksi tällä hetkellä sairaalan liikuntakeskuksen salia mutta sinne ei voi eikä saa ottaa lapsia mukaan edes rattaissa, joten en sinne mitenkään pääse treenaamaan. Matkaa on tunti suuntaansa, joten iltaisinkaan miehen töiden jälkeen ei onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsiparkin kanssa pitää tehdä erillinen sopimus, enkä tiedä, tehdäänkö sitä tällaisten etujen yhteydessä. Päätin antaa edun Katille. Toivottavasti et pahoita mieltäsi. Soisin niin kovasti sinun pääsevän harjoittelemaan salille. :/

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)