sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joululahja

Täytyy tulla ihan kuvan kanssa näyttämään, mitä joulupukki minulle toi. Äitiltä sain lahjakortin rakennekynsien laittoon, koska hänen työkaverinsa oli käynyt kurssin. Perjantaina kävin lahjakortin lunastamassa. Kyllähän noissa kesti, mutta hienot tuli.Hieman omituiselta tuntuu, kun omiin kynsiin tuli muutama milli lisää pituutta. Periaatteessa kaikki on ainakin tähän asti onnistunut ihan normaalisti. Omat kynteni ovat varsinkin talvella niin kuivat, että kovin pitkiksi en niitä saa kasvatettua. Paremmin nämä kestävät, mutta silti jokaisen kopsahduksen jälkeen tulee säikähdettyä, että lähtikö tippi nyt irti. Kai näihinkin tottuu, mutta nyt tuntuisi parhaalta, että saisin omat kynnet kasvatettua sen verran pitkiksi, että geelin vois laittaa vain oman kynnen pintaan. Tuo kiilto ja sen ja "lakkauksen" pysyvyys ovat aivan ihanat. Ainakin minulla normilakkauksen pinta naarmuuntuu, vaikka sen saisi siististi kuivatettuakin. Lisäksi oma kynsi olisi geelin suojassa huomattavasti paljon kestävämpi eikä lohkeilisi ihan jatkuvasti. Tietysti täytyy vähän seurata, kuinka tiheästi nämä vaativat huoltoa.

Pakko myöntää, että vaikka nämä näyttävätkin ihanilta, mietin, että ovatko nämä minulle vähän turhan turhamaiset. Olen yleensä ennemmin poikamainen kuin "prinsessa". Jos pitää valita käytännöllisyyden ja ulkonäön väliltä, niin minun mielestä vaihtoehtoja on vain yksi. :)

2 kommenttia:

  1. Oi, todella hienot kynnet! :) Minä aina joskus haaveilen tuollaisista, mutta paluu maan pinnalle on aina nopea, kun muistaa että tallihommissa yms tuollaiset eivät varmaan ole kätevimmät mahdolliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän noihin ole pakko ottaa noita tippejä, jolloin ne ovat huomattavasti kätevämmät. Koristelut ja kiillon saisi kuitenkin. Tosin en ole itsekään varma, kuinka pitkään näitä jaksan. Itseäni arvelluttaa, miten jaksan juoksuttaa näitä huollossa, kun kynnet kuitenkin koko ajan kasvavat. Ihanat nämä kyllä ovat! ;)

      Poista

Kommentti olis kiva! ;)