tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kituviikon kuulumisia

Juhannus tuli ja juhannus meni aika perinteisissä merkeissä: saunomista, (kauankaivattua) seuraa, syömistä, soutamista, lavatansseissakin kävin ja näin kokkoja. Ja lepoa!

Leppoisan juhannuksen voimin pitäisi vielä jaksaa tämä viimeinen viikko ennen lomaa. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä viikko on oiva loman alusviikko: tekemistä riittää, mutta ehdin tehdä kaiken tarpeellisen kohtuullisessa ajassa. En ole koskaan odottanut kesälomaa niin paljon kuin nyt. Oikeastaan koko alkuvuosi on ollut töissä liian kiireinen. Koko ajan on ollut tunne, että seuraavassa kuun vaihteessa helpottaa, mutta aina on tullut joku uusi päälle kaatuva projekti. Toisaalta olen ylpeä, että minua pidetään pätevänä työntekijänä hoitamaan hankalia tilanteita, mutta omaa terveyttäni en aio sen takia vaarantaa. Elän toivossa, että syksy näyttäisi vähän inhimillisemmältä. Toisaalta täytyy toivoa, ettei hiljene liikaa. No niin, eiköhän se riittänyt työhuolista. <3 Kesäloma! <3

Kävimme vuorosoutuparini kanssa juhannuksena tekemässä kaksi lenkkiä: ensimmäisen ja viimeisen. Nämä tosiaan olivat kaksi eri kertaa. Kalevan kierroksen soutuhan on edessä heti tulevana lauantaina. Kuten olen aiemminkin kertonut, vuorosoutu on tekniikaltaan vaativin Kalevan kierroksen lajeista, ja se vaatisi enemmän harjoittelua kuin nämä muutamat kerrat, jotka olemme viime vuosina ehtineet. Kahdensadan kilometrin välimatka ei vain mahdollista enempää.

Aamulla oli pyörän eturengas tyhjä, joten jouduin vaihtamaan virkistävän pyöräilyn bussiin. Kävin ostamassa uuden sisäkumin, joka pitäisi saada paikalleen. Kysymys kuuluukin, käynkö juoksemassa ennen vain jälkeen operaation: onko liikunnan jälkeisistä endorfiineistä hyötyä vai pitäisikö renkaanvaihdossa kertyvät höyryt käydä päästämässä ulos?

6 kommenttia:

 1. Huippua Aku, että pääset lomalle :) Rankan työrupeaman jälkeen on ihana viimein saada vaan olla, ilman työhuolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Tosin työmotivaatiokin on ollut tällä viikolla normaalia korkeammalla, kun tietää, että enää muutama päivä lomaan. Ihanaa!

   Poista
 2. Leppoisaa lomaa! Melkein sanoisin, että eka operaatio, sit juoksu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kävin ensin juoksemassa ja sitten vaihdoin renkaan ilman kirosanoja. Ihan hyvä, koska olin melko sotkuinen työn jälkeen. :)

   Poista
 3. Lähellä on loma. :) Tsemppiä viimeiseen työviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähempänä kuin koskaan ennen tänä vuonna. Kiitos! Viimeiset päivän kestän vaikka päälläni seisten.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)