sunnuntai 25. elokuuta 2013

Blogimiitti Tampereella

Jo perinteinen (eli toinen kerta!) Tampereen blogimiitti järjestetään taas Varala maratonin yhteydessä. Eli siis ensi sunnuntaina. Ajatuksena on siis kokoontua klo 10 Rautatieasemalta, josta suoriudumme Varalaan kannustamaan juoksijoita tai juoksemaan itse. Kannustamisen lisäksi voimme tehdä leppoisan kävelylenkin Pyynikin maisemissa ja käydä vaikka syömässä Pyynikin näkötornin kuuluisat munkit. Itsellä on aikomuksena tehdä joitain hankintoja Varala maratonin kisaexposta. Juoksijoiden saavuttua maaliin suuntaamme syömään New Yorkiin.

Jos kiinnostaa viettää mukava sunnuntai kivojen ihmisten kanssa, niin laita viesti joko kommenttikenttään tai sähköpostiin (wannabeurheilija(a)gmail.com). Tapahtumalla on myös facebook-sivu. Jos tahdot liittyä ryhmään, niin laita sähköpostia. Tällä tietoa mukaan on tulossa ainakin Anna, FaerieS, Hepa, Iive, Kaneli ja Quantina. Voit osallistua myös vain osaan päivän tapahtumia. Ravintolan pöytävarauksen vuoksi ilmoita osallistumisestasi viimeistään torstaina 29.8. Olisi hasukaa, jos osallistuisit! :)

Itse en tänä vuonna ole Varalassa juoksemassa. Palautuminen on siinä vaiheessa, että tuntuu, että voisin juosta varttimaratonin. Näin viime hetkellä ilmoittautuessa hinta kympin juoksemisesta on mielestäni vähän liikaa. Sen sijaan ajattelin osallistua ensi viikonloppuna 24h-juoksuun. Koko vuorokautta en ajatellut juosta, mutta osallistun mielelläni hyväntekeväisyystapahtumaan, kun osallistumismaksukin on vähintäänkin kohtuullinen. Lähteekö joku mukaan? :)

6 kommenttia:

 1. Mietin tässä, että uskaltautuisinko tulemaan blogimiittiin :) yritän päästä päätökseen viim. to.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi tosi mukava, jos tulisit. Ei meitä tarvitse pelätä. ;)

   Poista
 2. Tulen blogimiittiin! Rautatieasemalla nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun olisi ollut kiva tulla treffaamaan, mutta satuin olemaan Tampereen ulkopuolella tuolloin. Miloinhan olisi seuraava... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva, jos olisit päässyt mukaan. Ei ollut puhetta, mutta eiköhän keväälle taas jotain aleta järjestää. :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)