keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Vuodenvaihde tuli ja meni. Siinä samassa hässäkässä siirryin itsekin uudelle vuosikymmenelle. Eli uudenvuodenaattona täytin kolmekymmentä. Kriisistä kirjoittelen varmaankin jossain vaiheessa erikseen, mutta nyt on jotenkin helpottunut olo, kun synttäripäivä on ohi. Vaikka kaikki halaukset ja onnittelut tuntuivat niin hyviltä!

Joulun vietin anoppilassa pohjoisemmassa Suomessa, jossa riitti lunta. Arvatkaa, kuinka paljon harmitti, kun sairastuin aattona flunssaan, jonka vuoksi hiihtolenkit jäivät vain kahteen?! Nyt nuha on vain muisto, mutta niin on lumikin, kun palailimme pyhien jälkeen etelään. En jaksa enää oikein edes harmitella kelejä. Toteanpahan vain, että olisi kiva saada jo lunta, että pääsisi suksille ja valmistautumaan Finlandia- ja Vuokattihiihtoihin.

Maanantaina kävin pelaamassa lentopalloa. Täällä kotikotona siihen on maanantaisin mahdollisuus minulle sopivan tasoisessa seurassa, mutta se on mahdollista vain lomien aikana. Olen monesti harmitellut, etten pääse pelaamaan useammin. Vaikka pelituntuma on heikko, silti tuntuu, että ainakaan kovin pahaa taantumaa ei taidollisesti ole päässyt tulemaan, ehkä jopa päinvastoin. Nyt ajattelin katsoa, löytyisikö Tampereelta tai lähistöltä sopiva porukka, jossa pääsisi säännöllisesti pelaamaan. En ole puolitoistametrisen varteni kanssa lähelläkään lentopalloilijan prototyyppiä, minkä vuoksi arkailen vieraaseen porukkaan lähtemistä. Luulisin silti, että tuolla väestöpohjalla löytyisi joku höntsäilyporukkakin. Jos joku ruudun sillä puolella tietää sopivaa peliseuraa, niin kertokaa. Kiitos!

Töihin palaan vasta loppiaisen jälkeen, joten ennen sitä yritän vähän vetää yhteen viime vuotta. Loppuvuosi meni pienessä matalapaineessa, joten tekee hyvää kerrata vuoden kohokohtia, koska niitäkin riitti. Jonkinlaisia tavoitteita minulla on myös tälle vuodelle, mutta yritän pitää ne sellaisina, että ne liittyvät enemmän omaan hyvään oloon kuin tilastoihin, vaikka jälkimmäisiä on helpompi seurata. Otan niin hirveän helposti stressiä itse itselleni asettamista tavoitteista ihan jokaisella elämän osa-alueella, että sitä yritän tulevaisuudessa välttää niin pitkälle kuin mahdollista. Sitä, miten sen aion tehdä, en vielä ihan varmaksi tiedä. Varsinkin kun tykkään haasteista!

Toivon, että alkanut vuosi on jokaiselle blogin lukijalle tähän astisista paras!

2 kommenttia:

  1. Onnea vuosista ja hyvää ja tavoitteiden täyttävää vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiva, sinä olet vielä maisemissa. Minulla uusi aloitus niin painonhallinnassa kuin liikkumisessakin.

    VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)