maanantai 25. kesäkuuta 2012

Uusi viikko, uudet kujeet

Äh... paino vain hilautuu ylöspäin. Ihan itseäni siitä saan syyttää, mutta silti vähän ärsyttää. MinttuK haastoi mukaan kolmen viikon sokerittomuuteen. Taidan lähteä mukaan sillä rajauksella, että ensi viikon lauantaina saan juhlissa syödä, mitä on tarjolla, jos sinne asti kerkiän. Lisäksi soutukisojen aikana urheilujuomat ja -geelit ovat sallittuja, vaikka ne sokeria sisältävätkin. Luonnolliset sokerilähteet, kuten hedelmät ja marjat ovat sallittuja. Ruokarytmikin pitäisi saada taas kuntoon. Tai no, ruokarytmin korjaaminen vaikuttaa varmaankin positiivisesti makeanhimoon. Vaikka on jäätelö hyvää kylläisenäkin. ;)

Viime viikon liikunnat:Juhannuksesta tuli kovin liikunnallinen. Se tuntui tosi hyvältä. Kelitkin olivat sunnuntaita lukuunottamatta suotuisat ja aurinkirasvan ansiosta en edes polttanut itseäni kuin vähän jakauksen kohdalta. Tosin eilisillan lihaskuntoharjoitus olisi jäänyt tekemättä, ellen olisi luvannut sitä Kanelille. ;)

Liikuntasuunnitelma kuluvalle viikolle:

Ma: frisbeegolf
Ti: Xycling+Shape / lepo
Ke: juoksu
To: pyöräily
Pe: lepo
La: vuorosoutu (Kalevan kierroksen soutu)
Su: kirkkovenesoutu (Sulkavan soudun viimeistelyharjoitus)

Tämän viikon lopussa odottaa Kalevan kierroksen soutu. Ehdottomasti Kierroksen lajeista se, josta tykkään vähiten. Soutu on tekniikkalaji, mikä edellyttää paljon harjoittelua, johon minulla taas ei ole mahdollisuuksia. Vene ja soutupari ovat 200 kilometrin päässä, joten voin harjoitella vain silloin, kun olen kotikotona käymässä. Positiivisesti ajateltuna ensi lauantain jälkeen minulla on taas 25 kilometriä enemmän kokemusta. :D

Oikein miellyttävää viikkoa!

P.S. Nämä harvat postaukset ovat nykyisin sisällöltään hieman itseään toistavia. Jos teillä on jotain kysyttävää tai mielessänne aihe, josta tahtoisitte minun kirjoittavan, niin kertokaa ihmeessä. :)

4 kommenttia:

 1. Ruokavaliostasi voisit kertoa; mitä suosit, mitä et, miten koostat ateriat etc.

  VastaaPoista
 2. Ylöspäin hilautumista on havaittavissa muuallakin! :) Voihan pahkura tätä kesää ja sen myötä tullutta rennompaa otetta syömisiin. Nooh, pieni itsepohdiskelu ja polkuviittojen tarkastelu, niin matka jatkuu taas niin, että saamme miinusmerkkisiä viikkotuloksia. Luottakaamme siihen! :)

  Martsu ehdotti kivan postausidean, kannatan :)

  Olkoon sinunkin viikkosi miellyttävä kaikin puolin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä mennään! Täytyy vain terästää otetta.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)