torstai 21. maaliskuuta 2013

Asics-klinikat

Asicsin facebook-sivujen kautta tuli muistutus, että kevään Asics-klinikat ovat alkamassa. Jos harkinnassa on uusien juoksukenkien hankinta tai vanhat aiheuttavat vaivoja, niin suosittelen käyttämään noita tapahtumia hyödyksi. Tapahtumassa askelta on arvioimassa fysioterapeutti, joten ihan huuhaasta ei ole kyse. Klinikoiden tarkoitus on tietysti myydä Asicsin tuotteita, mutta en ole koskaan kuullut kenenkään valittavan noissa pakkomyynnistä.

Käykääpä katsomassa aikataulut Patrolin nettisivuilta(, josta muuten löytyy muutenkin asiallista sisältöä). Hyvä, että julkaisivat koko kevään ohjelman kerralla. Viime vuonna minun oli tarkoitus osallistua, mutta alle viikon varoitusajalla en koskaan ollut tapahtumien kanssa samalla paikkakunnalla, joten jäi välistä. Tänä vuonna Tampereen ympäristössä noita näyttää olevan niin tiheästi, että se on itsestä kiinni, jos ei tule käytyä. Ensimmäiset lähialueen klinikat olisivat jo huomenna ja lauantaina Ideaparkin Intersportissa. Sinne en taida kuitenkaan vielä rynnätä, mutta lupaan raportoida tänne, jos osallistun. Saa nähdä, selviänkö sieltä ilman uusia juoksukenkiä. ;)

Itse olen vannoutunut Asicsien käyttäjä, mutta suosittelen jokaista sovittamaan erimerkkisiä kenkiä, jotta löytyy se omaan jalkaan parhaiten istuva kenkä. Vaikka joku tietty kenkä olisi kaverin mielestä kuinka hyvä, voi olla, ettei sen lesti istu omaan jalkaasi ollenkaan.

Vaikka tämä kovasti mainokselta vaikuttaakin, niin en (valitettavasti) itse hyödy tästä mitenkään. ;)

Tänään illalla odottaan Teskun kuntotesti. Jännittää aikas paljon!!!

4 kommenttia:

 1. Vaikka ensimmäiset juoksutossuni olivat ihan hyvät, niin kyllä nämä nykyiset Asicsin tykkäystossuni :) ovat ihan loistavat. Voisin ostaa vaikka samanmoiset uudet.

  Juoksutossuja ostaessa on tosi tärkeää, että on asiantunteva myyjä, joten nuo klinikat ovat kyllä hieno idea. Harmi kun omalla paikkakunnallani se on juuri silloin, kun en ole täällä. Nooh, ehkä jonnekin lähettyville sitten.

  Mielenkiinnolla odotan testikuulumisiasi! :) Oletko huomenna Vuokatissa hiihtämässä? Jos olet, niin kerro veljelleni terveisiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on jonkinlainen rakkaussuhde jokaisiin juoksukenkiini. Aina on vähän haikeaa jättää vanhat eläkkeelle, vaikka ne ovatkin sen jo ansainneet. Ja mielelläni ostan aina uudet. :D

   Itselleni on osunut asiantunteva myyjä joka kerta, kun olen juoksukenkiä ollut ostamassa (ja myös välillä silloin, kun en ole ollut ostamassa ;). Mutta nämä klinikat ovat tosiaan mainio juttu. Toivottavasti löydät sopivan klinikan, jonne osallistua.

   Vuokatti jäi tällä kertaa väliin. Olen itse enemmän levon ja rauhallisen kotiviikonlopun tarpeessa. Jännitän silti kotona kaikkien hiihtäjien puolesta ja ehkä ihan vähän tahtoisin olla mukana. ;)

   Poista
 2. ASICS-klinikalle kannattaa ehdottomasti tulla ihmettelemään kevään parhaita lenkkareita! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti samaa mieltä. Varsinkin kun siellä on niin asiantuntevaa henkilökuntaa. ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)