keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Blogimaailman ihanuudesta

Blogistaniasta saa parhaimmillaan samanlaista tsemppausta kuin irl-kavereilta. Tai ainakin minä olen saanut tänään erityistä tsemppiä.

FaerieS haastoi minut edellisessä tekstissä työmatkapyöräilykisaan. Muistaako joku, että olisin joskus kieltäytynyt haasteesta?! Niinpä oli pakko lähteä tähänkin leikkimieliseen (?) kisaan mukaan. Tekaisin tuohon sivuun tickerin, johon olisi tarkoitus viimeistään ensi viikosta alkaa kerryttää kilometrejä. Uskaltaako joku muu ottaa haasteen vastaan? ;)

Kävin jo tänään katsomassa työpaikan pukuhuoneesta, mitä tavaroita olin jättänyt syksyllä valmiiksi kaappiini. Siellähän oli kaikki tarvittava, jopa puhtaat alusvaatteet ja farkut. :) Täytyy siis käydä huomenna viemässä pyörä huoltoon. Se sopiikin hyvin ohjelmaan, sillä muutenkin oli ajatuksena käydä juoksemassa. Nyt voin hyvin juosta kotiinpäin huollosta.

Bregolle puolestaan lupasin osallistua kehonhuoltokevääseen. Eli siis venyttelen joka kerta kun katson jääkiekkoa. Tänään vuorossa on jääkiekon SM-liigan toiset välierät, joten toisen erän taidan pyhittää venytyksille. Kerro minulle lempivenytyksesi tai erityisen hyvä venyttelyohjelma, kiitos! :)

6 kommenttia:

 1. <3 <3 Nyt polttelee kyllä fillari vielä pahemmin varastossa :) Taidan ottaa susta mallia ja käydä tsekkaamassa pukkarikaapin aarteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, "pieni" into olisi päästä pyöräilemään. Olin aika yllättynyt, miten paljon tavaraa pukukaapista löytyi. :D

   Poista
 2. Harmillista, työmatka tällä hetkellä on 50 metriä, ja hetken päästä taas 35km suuntaansa, joten taidan jättää työmatkapyöräilyt teille muille :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vähän turhan pitkä työmatka (40 km suuntaan) fillaroitavaksi :-D Joten keskityn tsemppaamaan teitä! Meillä töissä moni aloitti fillarikauden juuri nyt huhtikuun alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo matka menee jo vähän kohtuuttomaksi. Onneksi pyöräillä voi myös muita lenkkejä. :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)