maanantai 8. huhtikuuta 2013

Wau...

...mikä liikuntamäärä viime viikolla!Osaltaan tuota selittää, että tein vain kolmipäiväisen työviikon. Toisaalta perjantai oli kahden treenin päivä, vaikka kävin siinä välissä töissäkin.Tällä viikolla juoksupäiviä ovat ainakin maanantai, keskiviikko ja lauantai/sunnuntai. Keskiviikkona on vuorossa PT:n kanssa tehtävä kuntotesti, joka viimeksi jäi tekemättä. Tiistaiksi on varattu sulkapallovuoro ja torstain pidän lepopäivänä. Perjantaina voisin mennä taas Elixia Poweriin, jonka pariin palasin viime viikolla pitkän tauon jälkeen. Se oli juuri niin kivaa kuin muistinkin. Viikonlopun toiselle päivällä täytyy keksiä jotain kivaa tai sitten ottaa levon kannalta. Lauantaina täytyy yrittää raahautua Intersportiin Asicsin klinikalle, kun olen sitä jo täälläkin uhonnut. ;)

Oikein ihanan keväistä viikon alkua jokaiselle! :)

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä, itse en ole päässyt aikoihin tuollaisiin treenitunteihin mutta ehkä vielä joskus :D Yritetään sillä välin panostaa vaikka laatuun jos ei muuta.

  Hyvää treeniviikkoa sullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin noin paljoa saan liikuntatunteja kerättyä minäkään. Aika ei vain riitä ja palautuakin pitäisi. Mutta laatu ennen kaikkea! :)

   Ihanaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Ihanuutta sinunkin viikkoosi! :)

  Loisto liikkumiset, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonsäteitä myös sinun loppuviikkoosi ja sopivasti liikuntaa! :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)