keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Huh... onpas aikaa taas kulunut viimeisestä tekstistä. On siis aika päivittää vähän kuulumisia. Palautuminen puolimaratonilta kävi aika kevyesti. Sunnuntaina jalat olivat jäykät, mutta maanantaina kykenin jo pyöräilemään töihin. Töiden merkeissä viime viikko hyvin pitkälti menikin, vähän liiankin kanssa. Perjantaina jätin pyöränkin rauhaan, kun jalat eivät olleet palautuneet. Onneksi kesälomaan on enää viisi viikkoa, eivätkä nekään toivottavasti ole ihan niin stressaavia kuin viime viikko.

Palautteluviikon liikunnat

Raskaan työviikon kevennykseksi viikonlopulle olikin luvassa monenlaista kivaa.

Tässä syyt, miksi viikonlopun liikunnat jäivät vähiin
Olin ensimmäistä kertaa elämässäni katsomassa Superpesistä paikan päällä. Tarjolla oli sekä naisten että miesten peli, joten Kaupissa meni koko päivä. Onneksi sää suosi.

Sotkamon Jymyn ulkokenttä

Sunnuntaina suuntasimme lukiokaverin kanssa Ratinaan Bon Jovin keikalle. Kaverini on hc-fani, mutta kyllä bändin musiikki minuunkin iskee. Tällainen musiikki, samoin kuin urheilu, on parasta paikan päällä. Ihan vähän tuli huudettua, hypittyä, laulettua ja tanssittua. ;)

Komeat lavarakennelmat

Tämä on soinut keikan jälkeen päässä:


Sunnuntaina olisi tarkoitus avata kirkkovenesoutukausi. Tällä kertaa teenkin sen suoraan kilpailussa. Aurinkoista viikon jatkoa! :)

3 kommenttia:

 1. hei mikä toi nettisivu/ohjelma/appsi on nimeltään? plus onnea kisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiaheia (http://fi.heiaheia.com/) yhdistää sosiaalisen median ja liikuntapäiväkirjan. Kannattaa tutustua. Kiitokset! :)

   Poista
 2. Heips, mulla olis sulle haaste: http://sporttaillaan.blogspot.fi/2013/06/kasa-haasteita.html

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)