maanantai 13. toukokuuta 2013

Pyörällä töihin

Huomenna 14.5. on Pyörällä töihin -päivä, joten kehotan mahdollisuuksien mukaan kulkemaan huomenna työmatkat pyörällä. Toki jos et huomenna ehdi, niin mikä tahansa päivä on hyvä pyöräilypäivä.

Pyörällä töihin -päivä on osa valtakunnallista pyöräilyviikkoa, johon liittyen esimerkiksi Tampereella on ollut viime lauantaista lähtien pyöräilyaiheista ohjelmaa. Huomenna lähtee työmatkapyöräilyn edistämiseksi eri puolilta kaupunkia Tampereen polkupyöräilijöiden ja Kaupin kanuunoiden vetämiä työmatkapyöräilyjunia, jotka suuntaavat kohti Laikunlavaa, jossa on tarjolla ilmaista aamupalaa pyöräilijöille. Keskiviikkona on katuajo-opetusta kello 18 alkaen ensin teoriassa Laikunlavalla ja sitten käytännössä kaduilla. Itse ajattelin osallistua tähän, jos vain jaksan odottaa noin myöhään. Myös muilla paikkakunnilla on paljon pyöräilyaiheista ohjelmaa, joten osallistukaa niihin sankoin joukoin.

Kuinka moni meinaa pyöräillä huomenna töihin tai harrastuksiin? Entäpä aiotko osallistua johonkin pyöräilyviikon tapahtumaan?

2 kommenttia:

Kommentti olis kiva! ;)