maanantai 7. marraskuuta 2011

Hämmennystä vaa'alla, osa 2

Tämän aamun paino 73,4 kg. Muutaman kerran jouduin hieraisemaan aamu-unisia silmiäni ja kaksi tarkistusmittaustakin tein, molemmilla kerroilla sama tulos. -100 grammaa viime viikosta! Kaiken järjen mukaan tämä todistaa, että viime viikon tuloksessa oli massiivinen määrä turvotusta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin uuteen terveelliseen viikkoon.

Tällä viikolla vietetään muuten Porraspäiviä. Tottakai portaita pitää käyttää mahdollisuuksien mukaan vuoden ympäri, mutta mielestäni on hyvä, että asiasta välillä muistutetaan. Meidän toimistolla on ollut rapussa jo varmaan kuukauden verran noita kannustuslappuja. Löytyvät linkin Materiaali -välilehdeltä. Käykää katsomassa. Osa on mielestäni aika hauskoja. Oma suosikkini on kellarikerroksen porraskäytävään vievästä ovesta löytyvä "Pohjalta on hyvä ponnistaa" ;)

Aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Huomenta Aku :)

  Hienoa, siitä se lähtee turvotus sun muu. Porraspäivät edesauttanevat aineenvaihdunnan tehostumista!

  Itse olen nyt muutaman viikon harrastanut porraskävelyä ja asettanut itselleni hissikiellon. Mahtava tapa saada pakaroihin liikettä ;) Kiitos, kun vinkkasit tuosta haasteesta. Pitääpä varsin laskea tämän viikon porrasaskellukset :)

  Aurinkoista mieltä ja terveellisiä valintoja viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Tääkin kamppailee turvotuksen kanssa, mut onneksi osa on jo lähtenyt... ja varmasti palannut kavereineen eilisen mässypäivän takia :D Mutta tällaista tämä painonhallinta on, välillä tulee takapakkia omien valintojen takia ja välillä jostain tuntemattomammasta syystä (stressi jne). Ei kai tässä auta kun hyväksyä kropan ja mielen oudot kiemurat ja mennä niiden ehdoilla. :)

  Tsemppiä! Vuosi 2012 otetaan vastaan kuutosella alkavin numeroin, eiks jeh? :)

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen starttasi tänään portaiden tamppaamisen :) Meinasin ainakin tänään puuskututtaa 277 portaan jälkeen. Ehkä perjantaina ei enää hengästytä niin pahasti

  VastaaPoista
 4. Kaneli: Porrasaskellus on melkoisen tehokasta! Kiitos!

  Neiti Nahka: Kuulostaa haasteelta ja niitähä minä rakastan! Siinä siis tavoitetta meille loppuvuodeksi :)

  FaerieS: Huh huh... sullahan portaita riittää :) Tsemppiä niihin!

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)