sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Sunnuntaipäivitys

Viikonloppu meni lähes suunnitelmien mukaan: Leivonnaiset onnistuivat, söin karkkia ja join viiniä. Seura oli erinomaista. Pelailtiin lautapelejä. Tänään käytiin ennen ruokailua kävelyllä. Kavereiden oli tarkoitus lähteä ruoan päälle ajelemaan kotiinpäin. Valitettavasti auto ei inahtanutkaan. Avokki ja naapurin mies tutkivat, missä voisi olla vika, mutta mitään ei löytynyt. Työntäminenkään ei auttanut. Niinpä minä lähdin viemään heitä puoleen väliin vastaan ja kaverin avomies tuli hakemaan heitä. Olin takaisin kotona vähän ennen kuutta ja järjestelyjen jälkeen en jaksanut enää lähteä juoksemaan. Liikuntaa tuli tällä viikolla kuitenkin oikein hyvin:


Lauantain punnerruksetkin sujuivat paremmin kuin odotin. Jo toisessa setissä tuntui, että en jaksa. Kuitenkin tein kaikki ja vielä viimeiseen puristin kaksi ylimääräistä. Harkitsen kuitenkin vielä, josko tekisin kolmosviikon vielä kolmannen kerran. Määrät kuitenkin kasvavat seuraavalle viikolle aika tavalla.

Kuten aiemmin mainitsin huomisaamuna en odota suuria vaa'alta. Huomenna alkaa kuitenkin uusi viikko, jota en vielä ole ehtinyt pilaamaan ;)

2 kommenttia:

  1. Vau noille sinun punnerruksillesi :)

    Viikonloppu kuulostaa menneen hyvin. Hienoa! Itselläni ei ihan kohtuus säilynyt, mutta menkööt tämän kerran :D

    VastaaPoista
  2. Juuri äsken tein neljännen viikon ekan päivän punnerrukset. Ei voi muuta sanoa kun että auts... Pitkät sarjat jaksan helpommin kun jaan ne osiin: 32 = 8 + 8 + 4 + 4 + 4 + 4. Psykologista, luulisin :)

    Välillä pitää olla kohtuuton! Oli ihana huomata, että herkutteluviikon jälkeen oli kivaa palata syömisissä terveelliseen arkeen.

    VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)