maanantai 2. heinäkuuta 2012

Blogimiitti Tampereella!

Keväisessä blogimiitissä Jyväskylässä me tamperelaiset nappasimme kopin uuden miitin järjestämisestä. Koska Varalamaratonille on muutenkin tulossa bloggareita juoksemaan, ajattelimme Quantinan kanssa, että sen yhteydessä olisi järkevää järjestää tapaaminen.

Eli siis ajankohta on sunnuntai 2. syyskuuta. Miitin yhteydessä on mahdollisuus osallistua juoksutapahtumaan, jossa matkoja riittää varttimaratonista aina kokonaiseen asti, tai keksiä juoksun ajaksi muuta puuhaa Q:n kanssa, joka ei valitettavasti pääse itse juoksemaan. Juoksun ja peseytymisen jälkeen ajattelimme suunnata jonnekin syömään.

Tapahtumalle on perustettu oma facebook-ryhmä, johon voi liittyä, jos tapahtuma yhtään kiinnostaa. Tuolla voimme ideoita miittiä, mutta tulen infoamaan siitä välillä myös täällä blogissa, jos joku ei syystä tai toisesta tuohon ryhmään liity.

Jos joku pidemmästä matkasta saapuva tahtoo yöpyä Tampereella, niin myös meille mahtuu muutama ihminen nukkumaan. Halutessamme voimme keksiä jotain kivaa jo lauantai-illalle, jos useampi miittiläinen on silloin jo paikalla.

Kiinnostaako?

4 kommenttia:

 1. Lauantain illanistujaiset olisi muuten kiva juttu kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestäni! :)

   Poista
  2. Kannatan kans! Ja en kyllä ymmärrä miksi sun kommentit ei mun blogissa näy, ne tulee spostiin nyt oikein saapuneet-kansioon, eikä edes mihinkään roskapostiin, mutta blogissa ei näy mitään...

   Poista
 2. Varalaan on enää vajaa pari kuukautta, ihanaa ja apua! :)

  Infotkaa blogeissakin tai sähköpostitse, jotta minäkin pysyn kärryillä, mitä tapahtuman pitää. Että osaan ainakin sitten tulla oikeaan paikkaan syömään, hih! ;)

  Ihana nähdä sinua ja teitä kaikkia. Jännääkin!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)