maanantai 9. heinäkuuta 2012

Roskaposti

Viime viikkoina en ole pystynyt kommentoimaan kai juuri kenenkään blogiin. Tai siis olen pystynyt jättämään kommentin, mutta se ei ole tullut näkyviin. Luulisin, että Blogger pitää kommenttejani roskapostina. Luin läpi Sisältökäytännöt, ja mielestäni en ole noita vastaan rikkonut. Pyytäisin siis teitä, hyvät blogiystäväni, tarkastamaan kommenttien roskapostilaatikon. Jos sieltä löytyy minun kommenttini, niin voisitteko luokitella sen ei-roskapostiksi Bloggerin ohjeen mukaan. Kiitokset jo etukäteen! Enhän minä kauhean ahkera kommentoija ole, mutta olisi kiva saada edes ne vähät kommentit perille. :)

8 kommenttia:

 1. Sieltähän se sinunkin mystinen kommentti, joka sähköpostiin tuli muttei blogiin, löytyi! Nyt on merkattu ei roskapostiksi (oli siellä muuten muittenkin kommentteja :O ) Eli näköjään kannattaa tuokin tsekkailla aika ajoin.
  Toivottavasti ongelma häviää kun tarpeeksi moni käy klikkailemassa -ei roskapostia-nappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vaivannäöstä! Toivottavasti ongelma tosiaan tällä ratkeaa. :)

   Poista
 2. Mua ihmetyttää se, että sun kommentit ei mene roskapostikansioon, vaan tulevat saapuneisiin ihan normaalisti, mutta eivät näy blogissa. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoithan varmasti kommenttien roskapostikansion, ei sähköpostin?

   Poista
  2. Heh, sisälukutaito loistava. Enpä tietenkään katsonut... Turhaan siis meuhkaan. :D

   Poista
  3. Olisin mä voinut sen selkeämminkin ilmaista. Hyvä kuitenkin, jos nyt löytyi. :)

   Poista
 3. Höh, minunkin blogini oli heivannut sinut Mappi Ö:hön. :( Mutta nyt toivottavasti kommentit menevät taas läpi ongelmitta!

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)