sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lomalla

Tai no, ensimmäinen varsinainen lomapäivä on vasta huomenna, mutta aika lomainen olo on jo päässyt valtaamaan minut, vaikka viimeiset päivät töissä olivatkin kiireisiä. Onneksi sain kaiken tarvittavan valmiiksi ja pystyin jäämään lomalle kevein mielin. Perjantaina kävin kesäteatterissa ja eilen ohjelmallisissa kesäjuhlissa. Ja siis tietysti matkustanut maalle kesää viettämään. En osaa rentoutua kaupungissa, vaikka pari kertaa "täytyy" sielläkin loman aikana piipahtaa. Lisäksi nyt on aikaa nähdä niitä kavereita ja sukulaisia, joita arkena ehtii vain pikaisesti tervehtiä viikonloppureissuilla.

Blogin päivitysrytmi siis epäsäännöllistyy entisestään (varsinkin kun olen pääosin epävakaasti toimivan mokkulayhteyden varassa, argh!). Minulla on tallessa useampikin ainakin omasta mielestäni mielenkiintoinen postausaihe, jotka nyt ehkä ehdin kirjoittaa loppuun asti. Joku kuvapostauskin olisi asialistalla. Lomalla en aio kuitenkaan ottaa stressiä mistään, joten mitään varmaa en lupaa! :)

Nyt lähden juoksemaan - aurinkoon ja metsään!

Aurinkoista sunnuntaipäivää! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa maalaiskesälomaa! :) <3

    Jospa kuulemme sinusta jossain vaiheessa. Tänään taas muistin, että Varala lähestyy. Hui! ;)

    VastaaPoista
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)