maanantai 12. marraskuuta 2012

Menneitä ja tulevia liikuntoja

Viime viikon liikunnat ja suunnitelmia juuri alkaneelle viikolle:


Jälleen vähän vajaa kuusi tuntia liikuntaa ja kuutena päivänä. Eli viime viikolle jäi vain yksi lepopäivä, vaikka suunnitelmassa oli kaksi. Eipä ole tainnut tapahtua tätä aikoihin.

Olemme käyneet nyt kaksi kertaa työkaverin kanssa pelaamassa sulkapalloa. Nautin suunnattomasti, kun saan seurata vierestä, kuinka työkaverini on innostunut. Hän käy säännöllisesti pilateksessa, mutta kaipasi jotain muutakin säännöllistä liikuntaa viikkoihinsa. Juokseminen ei ole hänen juttunsa, joten on mukava huomata, että "se oma laji" löytyi. Ja kyllä minäkin tykkään sulkapallosta. Olemme sopivan tasainen pelipari, jotta molemmilla säilyy mielenkiinto pelaamiseen.

Täytyy ottaa lepopäivät takaisin tällä viikolla. En saanut liikuntasuunnitelmaa oikein sellaiseksi kuin tahdoin. Huomenna olen menossa Hakametsään katsomaan jääkiekkoa. Sen ja töiden välillä on sen verran aikaa, että ehdin oikein kivasti liikkumaan, mutta Elixian ryhmäliikunta-aikataulussa ei ole sopivassa välissä mitään mikä saisi minut hihkumaan riemusta. Onhan pallojumppa ihan kivaa, mutta ei sitä, mitä juuri nyt kaipaisin. Saattaa olla, että piipahdan salin puolella, jos tuo palloilu ei vielä huomennakaan sytytä. Pitempään blogia seuranneet tietävät, kuinka paljon salitreenistä tykkään. :D

Om Yogan tutustumiskorttia on vielä tämä viikko jäljellä, joten torstaina tieni vie joogaan. Valitettavasti en saanut hot joogaa mahdutettua aikatauluuni. Sitä olisin ihan ehdottomasti tahtonut kokeilla. Täytyy käydä sitten joku muu kerta. Torstaina olisi tarjolla joko ComboYogaa tai Integral Yoga Hathaa. Molemmat kuulostavat kiinnostavilta, joten täytyy varmaan heittää arpaa. Osaako kukaan suositella jompaakumpaa?

Viikonloppuna olen menossa viettämään myöhästynyttä isänpäivää ja pikkujoulun tapaisia lukiokavereiden kanssa. En oikein osaa suunnitella mitään, kun aikatauluissa on muutama muuttuja enemmän kuin arkipäivinä kotosalla. Pari lepopäivääkään ei tee ollenkaan pahaa ja rakkaita ihmisiä on aina mukava tavata.

Ei anneta tämänpäiväisten marraskuun parhaiden puolien masentaa meitä. Pirteää viikon alkua! :)

3 kommenttia:

 1. Hah... viisi sekuntia sen jälkeen, kun olin painanut Julkaise -nappia, avokki tuli sanomaan, että tarvitsee perjantaina autoa, joten Zumbaan en tule ainakaan ehtimään. Ehkäpä houkuttelen äitin pelaamaan sulkapalloa! :)

  VastaaPoista
 2. Sulkapalloa olis kiva päästä taas pelailemaan, vaikka yhtään en sitä osaa.. :D

  Niin ja penkkiurheilu on oikean liikunnan lisäksi ja vastapainoksi kyllä kans niin siistiä! Hauskaa matsia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkapallo on siitä kiva laji, että siinä kehittyy tosi nopeasti. Eli on siis helppo laji aloittaa, kunhan löytyy pelikaveri.

   Niin on. Kiva päästä tuulettamaan päätä ja tuoksuttelemaan jäähallin hajuja. Kiitos! :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)