maanantai 19. marraskuuta 2012

PT-aatoksia

Huomiseksi olen sopinut tapaamisen personal trainerin kanssa reenaamisen aloittamiseksi. Ihan siis kartoitan tilannetta, tämä tapaaminen ei sido minua mihinkään. Olen jo pitempään miettinyt, toisiko PT jotain uutta harjoitteluuni. Toisaalta olen varma, että tuo, koska niin moni täällä blogimaailmassakin hehkuttaa sitä. Toisaalta minun on tosi vaikea pukea sanoiksi, millaisia tavoitteita PT:n kanssa reenaamiseen asettaisin. Ja jos en osaa sanoa, mitä harjoittelulta toivoisin, niin mihin sitä sitten tarvitsen. Toisaalta tahtoisin oppia vakituiseksi kuntosaliharjoittelijaksi, mutta sen pitäisi kuitenkin olla juoksua, hiihtoa ja muita aerobisia lajejani tukevaa toimintaa, päälajia siitä ei koskaan minulle tule. Katselin läpi Kalevan Elixian PT-tarjontaa ja olen aika varma, kuka heistä olisi järjellä ajatellen sopivin (lajitausta etc.), mutta entä jos meillä ei synkkaa muuten ollenkaan. (En siis todellakaan tiedä, millainen tyyppi tämä tai oikeastaan kukaan mukaan heistä on.) Mitä pitäisi osata ottaa huomioon? Apua! :)

***

Viime viikon liikunnat & suunnitelmia tälle viikolle:

Viime viikko näyttää taas aika tutulta. Viikonloppu meni liikunnan osalta levon merkeissä, mutta hyvässä seurassa.

Huomenna suunnittelin meneväni ennen kokoustamista zumbaamaan tai vaihtoehtoisesti salille. Tosin ennen kokousta ohjelmassa on keilaamista, joten käsiä ei auta liikaa kiusata, etten tiputa keilapalloa varpailleni. Muutaman kerran vuodessa tulee yleensä käytyä keilaamassa. Siinä huomaan selvästi, kuinka heikot käsivoimat minulla on. Mitä isomman pallon erehtyy alussa ottamaan, sitä nopeammin heitot alkavat tipahdella miten sattuu. Kai keilauksessa tekniikallakin on vielä oma osansa tuohon.

Tänään kävimme kokeilemassa, miltä sulkapallon pelaaminen heti aamusta tuntuu. Tuntui ihan hyvältä. Lisäksi viikko sai hyvän alun. Muutama työkaveri taisi yllättyä, kun en ikävän puhelun jälkeen kironnutkaan (en kestä negatiivisia asioita maanantaisin), vaan totesin vain hymyillen, että eiköhän tämäkin saada hoidettua. Ehkä pitäisi enemmänkin liikkua heti aamusta nyt kun en kulje työmatkoja pyörällä.

Perjantaina odottaa vuoden odotetuin ilta: pikkujoulut! ;) No ei nyt ehkä ihan, mutta mukavaa iltaa odotan. Kampaukseen on varattu aika ja ensimmäistä kertaa elämässäni menen myös meikattavaksi. Vähän jännittää! :)

Nyt unten maille, että olen huomennakin hyväntuulinen. Energistä viikon alkua!

6 kommenttia:

 1. Joo, maanantait on muutenkin tarpeeksi pahoja ilman mitään kommelluksia. Mulla tippui tänään kiireessä koko eteisen kaapin sisältö lattialle ja kyllä ärräpäät raikui varmaan naapurikuntaan asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei tuollaisia tarvitsisi tapahtua ainakaan maanantaina. :/

   Poista
 2. Tsemppiä! Usein salilla onneks on noita ilmaiskäyntejä, et voi tutustua traineriin. Lisäks jos arveluttaa, niin ainakin tuolla Elixialla missä mä kävin ni personal trainingistä vastaava osas aika hyvin suositella tavotteiden ym. mukaan jotain PT:tä ja kertoa, et ketä ei välttämättä ainakaan suosittelis. Juttelin hänen kanssaan nimittäin aika pitkäänkin sillon kun mietin, et lähdenkö Elixialta vai en. Rohkeasti siis kysymään! :) Ja edelleen tämä virsi.. kyllähän se PT maksaa, mutta itse en ole siitä ainakaan valmis vielä luopumaan. En ole harmitellut hetkeäkään siihen menneitä rahoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on tosiaan tapaaminen juurikin tämän PT-vastaavan kanssa, joka toki on PT itsekin. Kiva kuulla, että sinulla oli hyvä keskustelu. Toivottavasti saadaan aikaan joku hyvä lopputulos. Jännittää kyllä edelleenkin! ;) Johonkin rahat kuitenkin menee, niin ehkä ne sitten kuitenkin laittaisi mieluusti omaan hyvinvointiin.

   Poista
 3. Mielenkiinnolla odotan pt-kuulumisia. :) Joskus mietin vastaavaa itsekin, mutta täällä ei oikein palveluita ole, pitäisi olla joku etä-pt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ehtiä tänään kirjoitella, kuinka kävi. ;) Itsekin olen joskus harkinnut jotain netti-pt:tä, kun on tuntunut, että en saa harjoittelua oikein kuosiin. Että olisi saanut apua ihan jo harjoitusohjelman tekoon, toteuttamiseen ja päivittämiseen.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)