perjantai 23. marraskuuta 2012

Pikainen päivitys

Tarkoitukseni oli päivittää PT-kuulumiset keskiviikkona, mutta tämä viikko onkin mennyt hieman kiireessä. Töissä kiirettä on aiheuttanut viikon päässä odottava loma (jee!!!) ja sen kiinniottaminen. Lisäksi olen ollut vähän väsynyt. Työnteko ei ole huvittanut, eikä oikeastaan liikuntakaan. Mutta summasummarum: Tein 10 kerran personal trainer -sopimuksen. Käynnissä olevan (tai siis maanantaina alkavan) kampanjan ansiosta sain 10 % alennuksen. Sovin, että aloitamme vasta vuodenvaihteen jälkeen, koska joulukuusta on tulossa kovin rikkonainen. Tavoitteeksi asetin juoksua ja hiihtoa tukevan saliharjoittelun ja muutenkin toivon apuja harjoittelun rytmityksessä. Olen tästä aika innoissani! :)

Kuten myös noista pikkujouluista: Puolenpäivän aikaan iso pomo tarjoaa kuohuviinit. Sen jälkeen karkaan töistä jo alkuiltapäivästä kampaukseen ja meikkiin. Ennen virallisia pikkujouluja meillä on vielä tyttöjen kuohuviinietkot. Hauska ilta siis luvassa!

Viikon päästä lauantaina suuntaan tänne:

Kuvakaappaus täältä.

Nimim. Loman tarpeessa :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon varma, että valinta PT:N ottamisesta ei kaduta! Siihen tosin voi jäädä koukkuun! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin olen tosi luottavainen, ettei tämä tule kaduttamaan. Eikä sekään harmita, jos tuntuu, että kymmenen kertaa ei vielä riitä. ;)

      Poista

Kommentti olis kiva! ;)