maanantai 28. tammikuuta 2013

Liikuntaa ja stroganoffia

Viime viikon liikunnat:



Yhteensä 5,9 tuntia. Juuri tällä hetkellä olen aika innoissani liikunnasta. Ainoastaan työ haittaa harrastuksia, mutta nyt olen onnistunut pitämään hyvin koko paletin kasassa. Toivottavasti näin jatkuu tulevaisuudessakin. Poden vähän huonoa omaatuntoa, kun lähden töistä normaalityöpäivän jälkeen ja muut vielä jäävät. Toisaalta tulen ensimmäisten joukossa ja saan työni hoidettua, joten mitään syytä ei pitäisi olla, mutta minkäs tunnollinen itselleen voi. Eikä kukaan työkavereista vihjaa mitään siihen suuntaa, joten kyse on ihan omasta ongelmastani.

Tulevasta viikosta olisi syytä tulla vähän kevyempi. Viikonloppuna on edessä ensimmäinen Kalevan kierroksen laji, luistelu. Huomenna selviää, onko oma eräni lauantaina vai sunnuntaina. Eräjaot siis tulivat jo viime viikolla ja minut oli sijoitettu sunnuntaina luisteltavaan erään. Kysyin, voisiko minut siirtää lauantaille ja järjestäjät lupasivat katsoa, mitä voivat tehdä. Iskä luistelee lauantaina, joten helpottaisi aikatauluja, jos oma eränikin olisi lauantaina, mutta minulla on varasuunnitelma, jos joudun luistelemaan sunnuntaina.

Tosin sovittuna on jo kolmet liikuntatreffit: tänään PT, huomenna alkaa hiihtokoulu (jee!) ja torstaina sulkapalloa. Jos luistelen vasta sunnuntaina, niin perjantaina saatan käydä vielä jäällä, mutta muuten kuuntelen vain kunnon kohoamista.

Pitäisiköhän ensi viikolla syödä stroganoffia?! :D


4 kommenttia:

 1. Kuuluuu kohina tänne asti, joten tietää hyvää Kalevan kierroksen avauslajille! :)

  Kahvakuulailu on alkanut houkuttelemaan. Otin jopa salilla pienen kuulan käteeni ja mietin, mitä sillä voisi tehdä.

  Mukavaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah... ja mä kun luulin, että se on tuo tuuli. ;)

   Suosittelen kokeilemaan. Youtubesta löytyy hyvin videoita ihan perusliikkeistä, jotka on tosi tehokkaita. Paras tietysti olisi, että joku olisi vähän neuvomassa tekniikkaa, mutta peilien avulla sitä voi itsekin kontrolloida.

   Ihanaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 2. Toivottavasti saat lähdön toivomallesi päivälle, mutta onneksi on varasuunnitelmat olemassa.
  Mulle toi koko tapahtuma on ihan vieras. Siinä on ilmeisesti useita lajeja ja suoritusviikonloppuja? Hurjalta kuulostaa ainakin toi luistelu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina joudun luistelemaan, mutta eipä se haittaa. Olen löytänyt jo hyvät puoletkin tuosta. :)

   Minäpä kirjoittelen ihan oman tekstin tuosta Kalevan kierroksesta pikapuoliin.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)