lauantai 26. tammikuuta 2013

Wannabemitalisti

Heiaheia -liikuntapäiväkirjapalveluun lisätään jatkuvasti hyödyllisiä tai muuten hauskoja ominaisuuksia. Tämän vuoden uudistuksiin kuuluu erilaisista saavutuksista annettavat mitalit. Useampi kaverini on saavuttanut mitalin ainakin kymmenestä treenikerrasta yhdessä lajissa. Ilmeisesti myös muistakin saavutuksista mitaleita jaetaan, mutta sitä ei saa selville kuin ahkerasti liikkumalla (tai seuraamalla kavereiden saavutuksia).


Omat top 5 -lajini näyttävät tältä:


Vuoden 2013 25 päivän aikana on kertynyt 24 treeniä. Niistä viisi suosituinta lajia ovat vieneet 18 kertaa. Liikuntakerrat ovat siis jakautuneet mukavan tasaisesti, mutta omat mitalit ovat vielä harmittavan kaukana. Toistaiseksi mitalien tavoittelu ei ole vaikuttanut omaan liikuntasuunnitelmaani, vaikka koko ajan tiheämmin olen seurannut, miten eri lajien kerrat kehittyvät. Voin kuvitella, että kun hiihdossa on kasassa yhdeksän kertaa, laitan sukset jalkaan mieluummin tänään kuin huomenna. Innostavatko tällaiset haasteet lukijoitani?

Nyt viikonloppuna on tarkoitus kerryttää hiihdon ja kuntosalin kertoja yhdellä.

Kuvakaappaukset Heiaheiasta.

4 kommenttia:

 1. Innostavathan ne! :) Kirjaan silloin tällöin liikkumisiani myös fitocracyyn, jossa saa pisteitä liikkumisista. Siellä on myös tälläisiä haasteita, joista saa extrapisteitä. Joskus on joku treeni tullut tehtyä ihan sellainen haaste mielessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah... työkaveri puhuikin joskus tuosta sovelluksesta. Valitettavasti (onneksi) sitä ei saa windows -puhelimeen. ;)

   Poista
  2. Alunperin käytin sitä ihan tietokoneella, www.fitocracy.com ;) (on se vaan kivempaa kännykällä)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)