perjantai 15. helmikuuta 2013

Kääk!

Ihan niin kuin ei jännittäisi jo valmiiksi tarpeeksi, niin Facebookiin ilmestyi tämä Juoksu-ryhmän jakama artikkeli:Toisaalta linkin takaa löytyy lohdullista tietoa: puoli vuotta on riittävä aika valmistautua maratonille. Ja minulla on nyt selkeä valmistautumissuunnitelma: Pirkan hiihdon (3.3.) jälkeen minulla on yksitoista viikkoa aikaa valmistautua Valkeakosken puolimaratonille (18.5.). Valmistautumisen apuna aion käyttää vuosi sitten hyväksi havaittua Juoksufoorumin Puolimaraton läpi -ohjelmaa. Puolimaratonin jälkeen vedän viikon henkeä ja touko-kesäkuun vaihteessa siirryn 12-viikkoiseen Maraton läpi -ohjelman loppuhuipennukseen. Helppoa kuin mikä! Kyllä mä pärjään... Onhan siellä muutama muukin laji, joka vaatii kesällä omat harjoituksensa ja mitä tahansa, mistä minulla ei vielä onneksi ole mitään tietoa, voi tapahtua. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Joo, kuulostaa omiin korviinkin melko tyhjältä sanonnalta. Vaikka olisi millainen ohjelma olemassa, niin maratonille valmistautuminen vaatii kovaa työtä. Mutta seuraavan puolen vuoden aikana selviää, onko minusta siihen.

4 kommenttia:

 1. Olen ihan varma, että pingot maratonin menestyksekkäästi maaliin! Ymmärrän kauhun, jota 42,2 kilometriä taatusti aiheuttaa, sillä puolimaratonille aikoinaan valmistautuessani pelkkä ajatus maratonista nauratti, että just joo. :) Mutta sinulla on treeniohjelma olemassa ja kaiken järjen mukaan sitä noudattamalla maratonista selviää, joten niin sinäkin selviät! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta ja ymmärryksestä! Asiaa mietittyäni olen todennut, että ei se ole kuin minusta itsestäni kiinni, selviänkö tuosta. Ei se edellytä kuin järkeviä juoksukilometrejä. :)

   Poista
 2. Voidaan yhdessä tsemppailla toisiamme, mua jo vähän jännättää myös. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :) No, mä olen seurannut, että sä olet niin rento ja rauhallinen Tukholman kanssa. Tuntuu, ettet jännitä ollenkaan. Hyvin me pärjätään!!!

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)