sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Asiasta ja asian vierestä

Huh huh, palasin juuri viikonlopun vietosta pääkaupunkiseudulta. Ajokeli oli nyt sunnuntaina aika hurja, mutta viikonloppu oli siitä huolimatta onnistunut. Tapasin ihania ystäviäni <3 Lunastin synttärilahjaksi saamani lahjakortin jääkiekko-otteluun. Kävin hiihtämässä. Inhoan sanaa laatuaika, mutta tähän viikonloppuun sitä mahtui yllinkyllin. Matkustaminen väsyttää, mutta parhaassa tapauksessa siitä ajasta matkustamisen välissä saa niin paljon energiaa, että kokonaisuus jää plussalle :)

Viime viikon liikunnat:


Tämä viikko meni vähän juostessa, joten olen erittäin tyytyväinen liikuntamäärään. Punnerrukset jätin tarkoituksella väliin olkapään kipuilun vuoksi. Nyt se tuntuu jo lähes normaalilta, joten ajattelin uskaltaa palata punnerrusten pariin.

Ensi viikolla ajattelin liikkua jotakuinkin tähän tahtiin:

Ma: hiihto, pitkä + venyttely
Ti: lepo (siivous) + punnerrukset
Ke: Power
To: hiihto + punnerrukset
Pe: lepo
La: hiihto + punnerrukset
Su: hiihto

Juu, hiihtopainotteista on. Pirkan hiihtoon on kaksi viikkoa. Apua! Kauhistuttaa! (Tiedoksi, että joka kerta ennen liikuntatapahtumaa tuntuu, että en ole ehtinyt harjoitella tarpeeksi ;)

Minun on pakko varata itselleni aikaa kunnon siivoukseen. Minulla on aika herkkä nenä (ja kurkku) pölyn suhteen, joten tiedän, koska on viimeistään aika tarttua pölyrättiin. Nyt on! :)

En tiedä, katsooko kukaan teistä Idolsia. Kuuluu minun ehdottomiin, harvoihin ja valittuihin suosikkiohjelmiin. Juuri tällä hetkellä menossa olevassa TOP 15 -lähetyksessä Niina Kähösen Natural woman -esitys toi kyyneleet silmiin. Hänen alkukarsintajännityksensä herätti huomioni. Pystyin samaistumaan siihen. Jotenkin hän muistutti kovasti paljon minua itseäni. Itseluottamuksen kehitys alkukarsinnoista live-esitykseen on ollut huikaiseva. En periaatteesta äänestä puhelinäänestyksissä, mutta tiedän, ketä äänestäisin, jos äänestäisin :)

Huomenna hyppään puntarille. Viikonlopun syömiset ovat olleet hyvät ja riittävät. Olettaisin, että jonkinlaista turvotusta on havaittavissa, mutta se on varmasti tämän viikonlopun arvoista :)

2 kommenttia:

 1. Aku, ajattele kun sinun viikonlopputurvotuksesi lähtevät, niin paino laskee tämän aamuisesta edelleen ja et paina enää paljon mitään, kääk :)

  Kuulostaa ihanalta ystävyysviikonlopulta. Sellaisia me tarvitsemme. On tarpeen rentoutua ihan eri maisemissa, siitä saa pitkälle arkeen voimaannuttavia kokemuksia.

  Hyviä hiihtosäitä ja onnistuneita sivakointeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, se olis siistiä :D

   Näin on! Viikonlopun jäljiltä tuntuu kuin olisin kokonaisempi ihminen.

   Tämän päiväinen hiihto oli kyllä onnistunut :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)