sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Toiveissa parempi ensi viikko

Toivottavasti se, että pää kaipaisi jo liikkumaan, on merkki siitä, että tauti on nyt voitettu. Tänään mietin, että jos nyt edes vähän tekisin lihaskuntoa :) Pelasin kuitenkin varman päälle ja lepäsin vielä tämän päivän kokonaan. Tänään tuntuu ainakin paljon paremmalta kuin eilen. Kaivoin yöksi esille ilmankostuttimen. En tiedä, johtuiko siitä vai taudin luontaisesta kehittymisestä, mutta nukuin yöni hyvin ja heti aamusta sain vedettyä nenän kautta henkeä. Räkää nenä tuottaa varmaankin pitkälle ensi viikkoon, mutta toivottavasti pahin on jo ohitettu. Tulevalla viikolla sarvikuonokannusta on paljon iloa. Onko kyseinen kapine teille tuttu?

Viime viikon liikunnat:


Aika lepopäiväpainotteinen. Flunssahan alkoi jo alkuviikosta kurkun karheudella. Se meni ohi maanantain ja tiistain levolla. Keskellä viikkoa oli jo ihan terve olo, mutta perjantai-lauantai -akselilla iski räkätauti. Onneksi tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että ehkä huomenna uskaltaisi jo kokeilla jotain kevyttä. Vaikkapa vähän lihaskuntoa kotona. Ensi viikolla olen sen verran paljon reissussa, että en tee itselleni mitään liikuntasuunnitelmaa. Mennään fiiliksen mukaan silloin ja siten kun on mahdollista.

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus! Toivottavasti tauti katoo Siperiaan, että pääset laduille (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin toivon. Nyt näyttää hyvältä, kunhan nyt vaan malttaisi ottaa ainakin alkuviikon riittävän rauhassa, ettei tauti tulisi takaisin.

      Poista

Kommentti olis kiva! ;)