keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Pikainen päivitys ainakin selän osalta. Jumitukseen auttoi puolitoista tuntia PlayStation Movella maanantaina. Hyviä kiertoja ja vahvistusta selkään. Illalla vielä venyttelin puolisen tuntia kynttilänvalossa telkkaria katsellessa. Tuo olisi syytä ottaa tavaksi. Selkä tykkäsi eikä ole enää vaivannut. Oikean lapaluun vieressä on joku kestojumi, jota hierojakaan ei ole saanut laukaistua. Suurimman osan ajasta se ei juurikaan vaivaa, mutta välillä se äityy pahemmaksi ja säteilee koko käteen. En tiedä, mitä sen kanssa pitäis tehdä.

Eilinen meni työreissussa ja palasin kotiin vasta illalla, joten liikunnat jäivät. Olin kyllä ihan riittävän naatti ilmankin :)

Tänään kävin Powerissa. Tunnin veti sijainen, mutta oli oikein mukava uusi tuttavuus. Tai siis kysessä on Elixian personal trainer, mutta en ole aiemmin hänen tunnilleen eksynyt. Alkuun oli jotenkin hutera olo. Askelkyykyissäkin tasapaino horjahteli useampaan kertaan, mikä ei ole ollenkaan tavanomaista, vaikka minulla aika huono tasapaino onkin. Penkkipunnerruksissa liikerata seilasi koko kappaleen ajan. Tunti parani kuitenkin loppua kohti ja siitä jäi oikein hyvä fiilis. Jo aiemmin valittamani olkapää tuntui edelleen. Kipu ei tunnu varsinaisesti missään liikkeessä. Eniten vihloo tankoa niskan taakse nostettaessa. Siis kun käsivarret ovat olkalinjan takapuolella. Kipu ei tunnu varsinaisesti vasemmassa olkapäässä, vaan olkavarren yläosassa. Tämän viikon seurailen tilannetta. Jos ensi viikkoon ei ole helpottanut, niin suuntaan näyttämään kättä lääkärille. En ole aiemmin ollut vastaavassa tilanteessa, joten en oikein tiedä, kuinka pitäisi toimia.

Ystävänpäivä tuli ja meni jäi minulta tosi vähälle huomiolle. Kiitos teille kaikille, jotka olette siellä ruudun toisella puolen. Olette tärkeitä! :)

4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet ystävänpäiväntoivotukset sinullekin. :)

  VastaaPoista
 2. Tärkeä olet sinäkin! <3

  Harmi tuo olkapääsi. Toivottavasti kipu/tuntemus menee ohi pian!

  Venyttelyintoa voisit lähettää tännekin :)

  Työniloa ja aurinkoisia ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahimmat tuntemukset on ohi, mutta olkapää ei tunnu vielä omalta. Mutta seuraillaan... :)

   Yritetään ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)