maanantai 17. lokakuuta 2011

Painopäivitys

Tänä aamuna paino oli tasan 73 kiloa. Alaspäin mennään, mikä on hyvä, mutta en osaa jotenkin iloita tuosta. En ole varma, kuinka oikea tulos tuo on. Viime viikolla en päässyt kertaakaan liikkumaan. Syömisistä en osaa sanoa. Jotenkin tuntuu, että mussutin koko ajan jotain, mutta se voi olla osin kuvitteluakin. Sinänsä täytyy olla tyytyväinen, että paino ei ole noussut. Ja toisinpäin, en ole voinut syödä ihan hirveästi, koska paino ei ole noussut.

Kokemuksen perusteella tämä vähän päälle 70 kiloa on sellainen paino, missä tykkään näköjään jumittaa. Toinen on sitten viiden kilon päässä n. 67 kilossa. Kun löytäisi itsestään sen tahdonvoiman, että pääsisi jumittamaan tuonne alle 70 kiloon, niin hyvä olisi. Vaikka yhtä lailla se jumittaminen siinäkin vaiheessa ottaa päähän.

Viikon kestänyt liikkumattomuus (toki olen normaalisti käynyt töissä yms.) alkaa tuntua jo kropassa. Sekä selkä että polvet alkavat huutaa liikuntaa. Molemmat alkavat siis kolottaa, jos menee liian pitkä pätkä ilman kunnon liikettä. Oikeastaan tosi mukavaa, että keho näin muistuttelee liikunnan hyödyistä. Tänään pitäisi yrittää käydä edes sauvakävelemässä. Juoksemista ei varmastikaan kannata vielä yrittää. Tuntuu, että ei tämä flunssa oikein etene mihinkään, niin ei varovainen liikunta voi pahastakaan olla. Jos ei parane, niin pahenee, mutta jotain muutosta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti olis kiva! ;)