maanantai 31. lokakuuta 2011

Tramps like us, baby, we were born to run

Alkutahdit tämän päiväiselle lenkille olivat hyvät, kun Bruce lauloi, kuinka minut on tehty juoksemaan. Tuo on yksi minun lempijuoksubiiseistäni.

Työpäivän jälkeen mielessä vähän myllersi, joten kotiin tultuani vedin juoksutrikoot ja heijastinliivin päälle ja painelin juoksemaan. En suunnitellut etukäteen, lähdin vain. Neljän kilometrin jälkeen ajattelin kaartaa kotiinpäin, mutta juoksu kulki niin hyvin, että jatkoin eteenpäin. Matkaa tuli lopulta 7,53 km ja aikaa kului 1 h 12 min. Lenkin pidentäminen merkitsi yhden raja-aidan kaatamista: En erityisesti pidä pimeässä juoksemisesta. Ei pimeyden vuoksi, vaan koska silloin tuntuu, että olen tosi myöhään juoksemassa. Täytyy varmaan etsiä, löytyykö meiltä otsalamppua, niin ei tarvitse kääntyä takaisin huonosti valaistun tienpätkän kohdallakaan.

Suoritin äsken punnerrushaasteen kolmannen viikon ensimmäisen päivän uudestaan. Ei tunnu helpolta vieläkään. Huh huh... tuleekohan tästä koskaan minun lajiani?

Aiemmin olen valitellut, kuinka maanantait eivät ole minun päiviäni. Tänään on ollut yllättävän hyvä maanantai. Melkein kilon painonnousu olisi voinut toisenlaisena päivänä saada minut heittelemään tavaroita, mutta tänään ei. Kanelin onnistuminen nosti mielialan korkealle jo aamusta ja pyöri mielessä päivän mittaan. Juoksukin sujui. Ei pitäisi varmaan sanoa ääneen, mutta tänään on ollut hyvä päivä :)

Tervetuloa kaikille lukijoille. Teitä on jo neljä! :)

3 kommenttia:

 1. Oi kiitos <3

  Minäkin juoksin eilen pimeässä, ensimmäistä kertaa. Jännä kokemus. Otsalamppua kaipasin.

  Tsemppiä punnerruksiin! Onnellista, hyvämielistä viikonloppua ja tulevan viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Kävin viikolla ostamassa pienen otsalampun, jonka voi sujauttaa taskuun lenkille lähtiessä. Luulen, että lampun valossa juokseminen voisi olla aika tunnelmallista. Tosin täytyy toivoa, ettei epätasaisuuksien kohdalla taita nilkkaansa :)

  Pitäisi suorittaa pikapuoliin tämän viikon viimeiset punnerrukset. Rauhallista viikonloppua sinullekin!

  P.S. Tajusin muuten juuri, mitä tuo sinun profiilikuvasi esittää. Voi että joskus ihminen tuntee itsensä hölmöksi :D

  VastaaPoista
 3. Nooh, et taida olla ensimmäinen, jolle profiilikuvani ei ole heti auennut :D

  Koita jaksaa odottaa talvea, kyllä se vielä tulee. Ja lumikin, niin päästään hiihtämään, jopa minäkin :)

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)