maanantai 5. joulukuuta 2011

Kaipuuta arkeen

Lomalta on palattu arkeen.. tai no, eilen juhlittiin äitin viisikymppisiä.

Lapin loma oli ihana. Lunta oli riittävästi ja kelit olivat suosiolliset. Ottaen huomioon, että töiden loppu oli melkoisen hektinen, loma oli erittäin rentouttava. Kun lähtee riittävän kauas, niin arkimurheitten on pakko jäädä kotiin. Normaalia epätoivoa loman loppumisesta en suostunut päästämään mieleeni. Varmasti tähän auttoi kaksi ylimääräistä vapaapäivää. Töihin täytyy palata vasta keskiviikkona.

Olen aina pitänyt itseäni huonona tanssijana. Siis en mitenkään luontaisesti lahjakkaana ja harjoitellut en ole. Muut lomalla mukana olleet ihmiset olivat kaikki innokkaita tanssijoita. Muutamia tansseja kävin itsekin lattialla pyörimässä ja sain kehuja rytmitajustani ja nopeasta oppimisesta. Täysin uusia puolia itsestäni!

Alla olevan kuvasarjan kuvat on otettu samana päivänä muutaman tunnin sisään. Ensimmäinen kuva on otettu Saariselän kylältä ja loput Kaunispään huipulta. Rinteen tykitys peitti kylän ihanaan lumitihkuun. Kun kiipesimme maailman pisimmän pulkkamäen ylös Kaunispään huipulle, alhaalla olevaa kylää ei näkynyt lainkaan. Ylhäällä ollessamme virisi tuuli, joka painoi lumipöllyn pois ja kirkasti ilman.


 Viime viikon liikunnat olivat aika hiihtopainotteisia ;) Kilometrejä tuli vähän alle 120. Äkkiseltään
tuollainen hiihtomäärä tuntuu kropassa, mutta ei varmaan tarvitse kertoa, miten kivaa se oli :) Jossainpäin eteläisessä Suomessakin on ilmeisesti herätty tänä aamuna valkoiseen maisemaan, mutta ei täällä, missä tällä hetkellä vaikutan. Säätiedotukset näyttävät tällä hetkellä lupaavalta, että lunta saataisiin koko eteläiseen Suomeen. Toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät pian hiihtämään. Kuinka moni on herännyt lumiseen aamuun? Oletteko jo päässeet hiihtämään tänä syksynä? Kuinka paljon odotatte hiihtokelejä?

 

Ihanasta lomasta huolimatta odotan oikeasti arkeen palaamista (varsinkin kun jouluun on enää kaksi ja puoli viikkoa ;). Ihanaa viikon alkua kaikille lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniit maisemat!

  Myöhään eilisiltana onneksi luonto antoi toivoa, että talvi saattaa sittenkin tulla myös tänne. :) Kävin tänään kävelemässä Suolijärven ympäri, ja toivoin, että lunta tulisi pian lisää, niin sekin lenkkipolku muuttuisi hiihtoreitiksi.

  Aika kunnioitettavat hiihtokilometrit muuten! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, huikeat hiihtokilometrit! Tervetuloa kotiin ja arkeen :)

  Minä taidan ensimmäistä kertaa, sitten lapsuuden, odottaa hiihtokelejä. Sukset on vielä kaupassa, mutta enköhän tällä menolla (maa musta) ehdi hyvin hankkia ne.

  Mukavaa tätä viikkoa ja onnellista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 3. Tampereelle on tullut talvi! :)))

  Kiitokset kehuista! Ihanaa joulunalusaikaa teille molemmille ja toivottavasti pääsemme pian hiihtämään! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan uskomattoman hienoja maisemia, voin vain kuvitella, mikä riemu on ollut liikkua tuolla!

  VastaaPoista
 5. Kun täältä mustasta etelän syksystä ajaa tuonne, niin liikunta on virkistävää paitsi keholle myös mielelle. Sinänsä mielenkiintoista, että vaikka noin pohjoisessa valoisa aika on vain muutamia tunteja päivässä, tuntuu siellä paljon valoisammalta.

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)