torstai 8. joulukuuta 2011

Vihdoinkin viikonloppu!

Loman jälkeinen työviikko on nyt selätetty ja nyt olo on aika väsynyt. Tosin useampi työkaverikin valitteli, että toimiston ilmaan on sekoitettu unilääkettä, kun iltapäivästä alkaa väsyttää niin makeasti. Onneksi jouluun ei ole enää pitkä aika ja pääsemme kaikki vähän hengähtämään.

Keskiviikkona palasin arkeen myös liikunnan merkeissä. Kävin korkkaamassa uuden Power -ohjelman. Uusi ohjelma tuntuu aina raskaalta. Niin tälläkin kertaa. Ohjaaja sanoi, että uusi ohjelma on jalkapainotteinen ja se tuntuu vielä nyt kahden päivän päästäkin. Tasakyykyt tein 1,5 kiloa pienemmillä painoilla kuin viimeksi ja silti ne tuntuivat pahalta. Johtuu varmaankin ainakin osaltaan siitä, että ensin tehdyt askelkyykyt osuivat tällä kertaa oikeaan paikkaan. Välillä tuntuu, että en saa niissä minkäänlaista tuntua pakaraan, mutta tällä kertaa ei sitä ongelmaa ollut. Alla lueteltu tämänkertaiset painot. Muistutukseksi itselleni, että rintaan ja ojentajiin voisi lisätä painoja.

- lämmittely 3,5 kg
- askelkyykky 8,5 kg
- rinta 5,0 kg
- selkä 8,5 kg
- hartiat 2,5 kg + punnerrukset
- jalkakyykky 8,5 kg
- ojentajat 2,5 kg + ojentajapunnerrukset
- hauikset 2,5 kg
- vatsat + hoovereita ja punnerruksia
- venyttely

Syksyn flunssakausi on ilmeisesti lomani aikana levittäytynyt eteläiseen Suomeen ja minutkin se tavoitti torstaina. Poskiontelotulehduksesta kärsineet tietävät varmaankin sen poskissa ja otsassa tuntuvat paineen tunteen. Tuo paine tuntui koko päässäni, kun vähänkin sitä liikutin, mutta muita oireita ei ollut. Epäilin jo öisestä hampaiden narkutuksesta johtuvaa päänsärkyä. Tänään iski sitten räkätauti päälle, mutta olo on paljon terveempi kuin eilen. Tosin otin aamulla allergialääkkeen, mikä varmasti helpotti limaisuutta. Täytyy nyt kuitenkin ymmärtää ottaa loppuviikko riittävän rauhallisesti, että tauti ei tämän pahemmin tulisi päälle. Ja vaikka yleensä inhoan sairastamista, niin nyt olen erityisen kiitollinen, että en ollut lomalla kipeänä.

Kohta ajattelin mennä saunaan ja sen jälkeen vietän loppuillan sohvan ja peiton välissä telkkaria katsellen. Viikon väsymyksetkin ajattelin nukkua pois ja mennä nukkumaan heti kun siltä tuntuu. Tiedättehän, että jos on kipeänä, niin herkuttelu on sallitumpaa kuin yleensä? Niin minäkin tänään ajattelin. Lähinnä mietin, ostanko karkkia vai haen jotain roskaruokaa kotiin (avokilla on pikkujoulut, joten joudun itse ruokkimaan itseni). Ja kun tulin kaupasta ulos, mukanani oli karjalanpiirakoita ja viinirypäleitä. Jes! Tosin kotona hain sosekeittoa pakastimesta ja samalla käteen tarttui jäätelö. Ei niin jes!

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti olet tervehtynyt!

  Hieno valinta roskaruoan tilalle. Ei tuo yksi jäätelö mitään haittaa, kunhan et ala vedellä litrakaupalla, kuten allekirjoittanut kesällä ;)

  Tsemppiä uuden ohjelman pariin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tässä nenä edelleen punoittaa niistämisestä, mutta eiköhän parempaan päin olla menossa.

  Välillä tuntuu, että voisin syödä jäätelöä ihan määrättömästi. Täytyy vain osata laittaa stoppi. Jäätelöpuikot ja -tuutit ovat siitä turvallisempia, että syöminen on helppo rajata siihen yhteen.

  Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)