keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Viikkopunnitus

Loman jälkeinen paino 72,9 kg. Tämä on ilmeisesti kehoni mielestä hyvä paino. Ja itsekin tunnen oloni ihan hyvältä tässä vartalossa, vaikka ylimääräistä on edelleen se noin kymmenen kiloa. Sitä paitsi tuo on puolisen kiloa vähemmän kuin missä paino koko marraskuun pyöri, eli suunta on oikea. Alle 70 kiloon pääseminen vuodenvaihteeseen mennessä on aika vaativa urakka, mutta ainahan on koko ensi vuosi aikaa ;)

Työpöytäni ääreen palaaminen palautti kyllä tehokkaasti todellisuuteen. Joulua edeltäviin viikkoihin mahtuu jos jonkinmoista tapahtumaa. Joululahjatkin on ostamatta. Nuo vaikeuttavat liikuntakertojen mahduttamisen viikko-ohjelmaan ja toisaalta tapahtumissa on tarjolla syömistä ja juomista. Malttia, malttia! Onneksi tänään ehdin Poweriin, varsinkin kun lounaaksi on tarjolla ilmainen pizza :)

Ai niin, taisin luvata lähteä eilen lenkille, mutta noin viisi minuuttia lupauksen jälkeen potkaisin kaikki vasemman jalan varpaani ylimpään portaaseen (laiska, kun ei jaksa nostaa jalkaa tarpeeksi ylös!). Valehtelematta näin tähtiä ja suusta pääsi muutama painokelvoton sana. Vieläkin varpaiden päät vähän jumittavat, mutta kynnet eivät onneksi mustuneet, joten vähällä pääsin.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, suunta on oikea! Ensi vuonna rutistellaan sitten ne kympit pois ;)

    Voih, varvasparkojasi. Koita ensi kerralla loikkia varovaisemmin :)

    VastaaPoista
  2. Näin teemme :)

    Olen niin tohelo, että välillä käy ihan uskomattomia tapaturmia, joihin en edes uskoisi taipuvani. Ei tosin ihan niin pahoja kun sillä miehellä, joka onnistui lyömään kirveellä lyöntikätensä kämmeneen ;)

    VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)