keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Vihreät sukat

Tahdon jakaa kanssanne, mikä sai minut hymyilemään tänä aamuna: Sulan maan aikaan kuljen pyörällä töihin, joten minulla on perusvaatevarasto aina töissä: housut, paita tai pari ja ainakin yksi alusvaatekerta. Näin kevään korvalla on päässyt käymään niin, että kaikki töihin kulkeutuneet vaatteet ovat mustia. Jopa farkut, vaikka yleensä olen tummansinisten farkkujen ystävä. Melko pirteää! ;) (No, tennarit ovat valkoiset!) Tänä aamuna vaatepinosta löytyi kuitenkin keväänvihreä sukkapari, siis oikein kirkkaat. Eiväthän ne mihinkään farkunpunttien alta näy, mutta hymyilyttävätpä minua.

Minulla on muuten 29 lukijaa. Tervetuloa kaikille uusille! :)

Ai niin, unohdin edellisessä postauksessa kertoa, että sunnuntain pitkällä lenkillä testailin vähän tankkailua matkan aikana. Mukana oli neljä n. desin vetävää pikkupulloa urheilujuomaa sekä kaksi energiageeliä. Urheilujuomat yritin juoda n. 4,5-5 kilometrin välein ja geelit otin kympin ja viidentoista kohdalla. Ei tuottanut suurempia ongelmia, vaikka urheilujuoma olisi saanut olla aavistuksen laimeampaa. Puolikkaalle otan ehkä vielä yhden ylimääräisen geelin mukaan. Toisaalta siellä on juottopisteitä huomattavasti tiheämpään, joten omaa juomaa ei tarvitse ottaa mukaan edes varmuuden vuoksi.

Paino oli muuten maanantaina 70,6 kiloa ja eilen ELC-punnituksessa 70,8. Jee! (Realisti-Aku: molempia edelsi normaalia vähäisempi syöminen, joten tällä viikolla täytyy olla erityisen tarkka, jos tahtoo edes nollatulokseen.) Erityisen iloinen olen rasvaprosentistani, vaikka se on hankalasti mitattava suure ja siksi kovin epätarkka. Viimeisimmän mittauksen mukaan minun tarvitsisi pudottaa enää alle puoli kiloa rasvaa kehostani, jotta rasvaprosentti olisi suositeltavissa rajoissa (21-33% Tanitan mukaan.) Ylipainoa on kuitenkin vielä jäljellä yli kahdeksan kiloa.

Hymyntäyteistä viikon jatkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Iloista viikonjatkoa sinulle myös keväänvihreissä sukissasi!

  VastaaPoista
 2. Helppo on hymyillä, kun lukee blogisiskosten ihania kuulumisia! :)

  Wow sinun painollesi - jeejee!! ;) Onnittelut ja tsemppitoivotukset.

  Pitkien juoksujen nestetankkailua pitäisi minunkin alkaa harjoittelemaan. Ajattele, en ole edes ikinä maistanut mitään urheilujuomaa. Joten pitkä tie on edessäni, sillä epäilen, etten pidä niiden mausta. Tai tiedä häntä :)

  Onnellisia asioita viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Hymy on ihana asia! :)

   Kiitos! :)

   Yleensä ne kannattaa nauttia niin laimeina, että ne eivät maistu juuri millekään.

   Kiitos samoin!

   Poista
 3. Ihania painouutisia! Ja hienoja juoksusuorituksia: Cooperin testin tulos ja oma puolimaraton. Itse huomasin aikoinani, että kun juoksun määrää lisäsi, alkoi painokin pudota. On se ihmelaji. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen itsekin tyytyväinen tähän juoksukevääseen. Itselläni luulisin, että varsinkin kovavauhtisempien lenkkien lisääminen ohjelmaan vaikuttaa painoon alentavasti. Tosin täytyy olla tarkkana, ettei syö kaikkia kaloreita takaisin. Tyyliin "kävin juoksemassa, voin syödä joka päivä jäätelöä." :D

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)