tiistai 29. toukokuuta 2012

Remonttikiireitä

Ah... avokki soitti eilen aamulla, että rakennusmiehet olivat tulleet vaihtamaan yläkerran parketin. Tuo työ on sinänsä ollut tiedossa jo muutosta saakka, mutta meille oli luvattu ilmoittaa etukäteen, että koska he tulevat. Olisimme voineet sunnuntaina tyhjentää yläkerran tavaroista ja miehet olisivat päässeet heti aloittamaan työnsä. No, ei ilmoitettu! Nyt meillä on kovin viihtyisää, kun kaikki tavarat on ahdettu alakerran kahteen huoneeseen. Tämä viikko menee sitten sitä sotkua siivotessa, kun lisäksi muitakin menoja on. Voi siis olla, että ennen maanantaita en ehdi täällä tekemisistäni raportoimaan.

Viime viikon liikunnat:
Jos viime viikko pitäisi tiivistää yhteen sanaan, niin tiedätte varmaan, että se olisi puolimaraton. :)

Liikuntasuunnitelma:

Ma: lepo
Ti: ELC-ulkoilu (jotain oli puhetta portaista)
Ke: suunnistus
To: juoksu
Pe: lepo
La: lepo (yo-juhlat)
Su: soutu

Jalat alkaa tuntua jo palautuneilta, joten paluu liikunnan pariin voi alkaa. Eilen kuljin työmatkat pyörällä ja se vetreytti jalkoja entisestään. Täytyy tarkalla korvalla kuunnella, miten kroppa reagoi ja lisätä lepoa, jos tarvetta ilmenee. Muuten yritän pitää ainakin alkuviikon liikunnat kevyinä ja palauttavina.

2 kommenttia:

 1. Joko ole tassutellut avojaloin uudella parketilla? Siivonnut pölyt? :)

  Mukavaa viikonlopun seutua, nauti auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uuteen parkettiin olen ehtinyt totutella jo pari viikkoa. Uuden parketin pinta tuntuu muuten koko ajan jalkapohjaan pölyiseltä, vaikka sitä se ei ole. Vanhaan ehti jo niin tottua! :D

   Olin viikonlopun Etelä-Lapissa. Siellä aurinkoa riitti ihan yömyöhälle asti. ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)