perjantai 25. toukokuuta 2012

Viime hetken tärinät

Huomenna odotus sitten päättyy... Puolikkaan lähtö on klo 11.30. Tämä viikko on mennyt liikuntamääriä vähentäen ja hyvin syöden. Lähinnä olen pyrkinyt syömään normaalia ruokaa vähän enemmän kuin yleensä. Lisäksi olen tankannut hiilihydraatteja jäätelöstä. ;) Jos vain muistan, niin käyn huomenaamulla vaa'alla katsomassa, mitä se tankkauksen jälkeen näyttää. Lisäksi olen tänään yrittänyt juoda normaalia enemmän. Kun keli on muutenkin lämmin ja juoksun ajaksi on odotettavissa lämpöä, nestetasapainon on syytä olla kunnossa ennen lähtöä.

Tavarat (toivottavasti tarpeelliset ja lisäksi paljon tarpeetonta) on jo pakattu kassiin ja tarkastettu. Silti vähän mietityttää, mitä vielä puuttuu. Kilpailuohjeita kertaan jälleen kerran. Eipä siellä mitään ihmeellistä ole, mutta aina täytyy tarkistaa, ettei niitä ole päivitetty. Yleensä olen tosi kova jännittäjä, mutta nyt on aika tyyni olo. Viikolla on ollut sopivasti kiirettä, joten en ole ehtinytkään jännittämään. Toisaalta tiedän, että olen valmistautunut paremmin kuin koskaan ennen juoksukisaan. Elixia hölkkä nosti vielä sopivasti itseluottamusta. Olen tehnyt valmistautumiseen parhaani, mihin tällä kertaa olen pystynyt. Huomenna käyn vain mittauttamassa, mihin se riittää. Aina voi käydä jotain odottamatonta, mutta ei sitä kannata etukäteen murehtia.

Säätiedotusta olen seurannut koko viikon hieman huolissani. Kestän kuumaa huonosti, joten mahdollisimman viileä keli ja vaikka pieni vesisadekin sopisi minulle paremmin kuin auringonpaiste. Onneksi huoltopisteitä on tiheään, joten viilennystä saa tarvittaessa. Positiivista on, jos yöllä säätiedotuksen mukaisesti sataa. Ilma puhdistuisi ja olisi huomattavasti helpompi hengittää.

Lähde


Ai niin, aurinkorasva pitää vielä muistaa sujauttaa laukkuun mukaan! :)


Lähden luottavaisesti juoksemaan ja tiedän, että ruudun sillä puolella on monta ihmistä, jotka toivottavat minulle tsemppiä juoksuun. Kiitokset teille siitä! :)))

4 kommenttia:

 1. Onnea matkaan, peukut pidetään pystyssä! :)

  VastaaPoista
 2. Hirmuisenpaljonrunsaastimahdottomasti onnea juoksuusi! :) Ja nautinnollista jätskihetkeä sen jälkeen! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihan hulluna voimaa ja iloa juoksuusi! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja lennokkaita askelia!

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)