keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Mennyttä ja tulevaa

Pääsiäinen tuli ja pääsiäinen meni. Lyhyt breikki työstä ja arjesta teki ihan hyvää. Vietin aikaa hyvässä seurassa, nautiskelin keleistä ja söin hyvin. Paino oli tiistaiaamuna 72,5 kiloa, joten aika hyvin selvitty kuitenkin.

Viikon 14 liikunnat:Raahasin pääsiäislomalle kahdetkin juoksulenkkarit mukaan, mutta niinhän siinä kävi, että maalla tiet olivat vielä jäässä tai märät. Sen sijaan kerihanget (hankiainen, kantohanki, hankikanto; miten kukin tahtoo) kutsuivat hiihtämään. Sunnuntai-iltana oli aika uskomatonta hiihtää jäällä seitsemän jälkeen, kun aurinko vielä paistoi.

Osin jo toteutunut liikuntasuunnitelma kuluvalle viikolle:

Ma: lentopallo
Ti: juoksu
Ke: Xycling + Shape 
To: juoksu / lepo
Pe: juoksu
La: Power
Su: juoksu

Tänä aamuna tulin ensimmäistä kertaa töihin pyörällä. Matkaa kertyy vähän reitistä riippuen 10-11 kilometriä suuntaansa. Hiekoitushiekkaa on teillä vielä riittämiin ja tämän päiväinen tuuli nosti katupölyä oikein pilvinä ilmaan. Nämä kaikki ovat kuitenkin merkkejä siitä, että kevät tulee! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvin selvitty, todellakin! Pyrin samaan lomareissuni aikana :)

  Sinulla tulee kunnon pyörämatka töihin. Toivottavasti pyöränkumit pysyvät ehjinä ja pyöräileminen on nautinnollista! Aurinkoa viikkoosi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä pystyt siihen! :)

   Luotan pistosuojattuihin pyöränkumeihin, kunnes ne pettävät luottamukseni. ;) Toisaalta olisi kiva, jos hiekat saisi kaduilta pois.

   Oikein rentouttavaa lomaa!

   Poista
 2. Niin ja kannattaa olla varovainen mutkissa irtohiekan takia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi aiheellinen huomautus. Jotenkin tuntuu, että tuo märkä hiekka on vielä normaalia petollisempaa.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)