lauantai 14. huhtikuuta 2012

Wappuarvonta!

Lupailin jo aiemmin järjestää arvonnan tämän kevään aikana. Edellisellä juoksulenkillä täyttyi 100 km vuoden juoksuhaasteessani, joten sen kunniaksi julistan arvonnan alkaneeksi. Lisäksi olen valmistumisesta huolimatta edelleen sydämeltäni teekkari, joten mukavan aktiviteetin sijoittaminen wapun tienoolle sopii kuin nenä päähän. Tällä viikolla olen saanut enemmän kuin paljon tsemppiä blogiystävien taholta, mistä tahdon tällä tavalla kiittää.

Palkintona on jotain liikuntaan liittyvää kivaa. Osallistujien määrän mukaan saattaa palkintoja olla enemmänkin kuin yksi. Osallistumisaikaa on wapunpäivään (1.5.2012) klo 18.00 asti. Osallistua voi kommentoimalla tähän tekstiin, mikä on suosikkiliikuntaasi. Vastauksilla ei siis ole mitään väliä palkintojen jakoon, vaan siitä vastaa onnetar. Mainostamisesta ei saa tällä kertaa lisäarpaa. Kaikille tasapuolisesti onnea!

13 kommenttia:

 1. Jaa vai suosikkiliikuntaa. Jos pitää nimetä nyt vain yksi niin se on lenkkeily. Jos saa listata useamman, niin zumba, kahvakuulan nostaminen ja hiihto. Ja tietysti ratsastus, vaikka se harrastus on ollut hyvin satunnaista viime vuodet...

  VastaaPoista
 2. Ehdoton suosikkiliikuntalaji on juoksu. Pakko päästä taas lenkille heti kun jalka paranee. :)

  VastaaPoista
 3. Juoksu, ehdottomasti, kaikessa koukuttavuudessaan! Kuuluu lomailuunkin :) Taidankin pian kirmata aamuaurinkoon sykemittarin kanssa, jotta vauhti pysyy pk-alueella.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Mun suosikkiliikunta on ryhmäliikuntatunnit, sellaset missä on liikkumista ja lihaskuntoa molempia. Tunnilla on ihanaa, kun musiikki lähtee pauhaamaan, syke kohoaa vähitellen, välillä on ihan piipussa, mutta sitten taas jaksaa, kun liike vaihtuu, ja lopussa ihanan rentouttavat venyttelyt :).

  Sulla on muuten kiva blogi, oon jo vähän aikaa lukenut, mutten vielä kommentoinut. Arvontaan tietty pitää osallistua :).

  VastaaPoista
 5. Komppaan MinttuK ja Kanelia eli juoksu. Paikka ja aika voi olla missä vaan :)

  VastaaPoista
 6. Laskettelu on mun suosikki vaikka sitä tulee harrastettua ihan liian harvoin. Sitten fillarointi on toinen lemppari. Eli kunhan vauhtia riittää niin lajilla ei niin väliä. :)

  VastaaPoista
 7. Hei vaan! Juoksu ykkönen - ollut kuvioissa kauemmin ja ominaisuuksiltaan ylivoimainen :-). Näin totean vaikka olenkin juoksussa ikuinen aloittelija. Hyvä kakkonen kahvakuula, joka on koukuttanut täysin mutta on uudempi tuttavuus.

  VastaaPoista
 8. Ylläripylläriii... Juoksu on parasta ;) Hiekkatiellä, iltakymmeneltä kesäkuussa <3

  VastaaPoista
 9. Jee, arvonta! :) Mietin tätä, ja vaikka olen profiloinut itseni juoksijana, päädyin siihen, että jos minun pitäisi valita yksi laji, jota saisin ainoastaan harrastaa loppuelämäni aikana, olisi se ratsastus. Se on niin kokonaisvaltaista terapiaa työskennellä hevosen kanssa, ja kun sattuu se hyvä päivä, jolloin kaikki menee nappiin ja hevonen toimii kuin unelma, on se kullanarvoinen tunne.

  P.S. Näissä kommenteissa on tuollainen ärsyttävä sanavahvistusjuttu. Voisiko sen poistaa, sillä en saa välillä noista vinkuroista, joita tuo botinesto-ohjelma kirjaimiksi väittää, mitään selvää. ;D

  VastaaPoista
 10. Peruskävelylenkkiä ei voita mikään. Ehkä vielä alan pitää juoksustakin, kunhan pääsen lajiin kunnolla sisään.

  VastaaPoista
 11. Tän hetken suosikki on ehdottomasti sähly! :)

  VastaaPoista
 12. Miten oon missannut tän? No, meikän ehdoton lemppari on tanssiminen!

  VastaaPoista
 13. Lemppari... Juoksu, uskoisin. Se on terapiaa ja urheilua, meditointia ja huikeita fiiliksiä.

  VastaaPoista

Kommentti olis kiva! ;)