maanantai 23. huhtikuuta 2012

Raporttia pukkaa

Äh... tää on nyt mennyt tähän, että sunnuntaina tai maanantaina raportoin menneestä viikosta ja kirjaan liikuntasuunnitelman ylös. Ei se johdu kiireestä. Ehtisin ihan hyvin kirjoitella, mutta työpäivän ja juoksulenkin tai jumpan jälkeen aivot kaipaavat lepoa. Käyn lukemassa muiden blogeja, mutta järjellisen tekstin kirjoittaminen tuntuu mahdottomalta. Enkä varsinkaan muista, mistä aiheesta kirjoittaa, vaikka juostessa on pyörinyt hyviä ajatuksia mielessä. Tarvitsisin varmaankin sanelukoneen. :D

Paino oli aamulla 72,6 kiloa. Tulos oli täysin odotettu. Viikonloppuna oli kokoustamassa Vierumäellä, jonne ruokailut olivat hoitaneet muut: perjantai-iltana hampurilaisia, lauantaina lounaaksi tortilloja ja päivälliseksi pizzaa. Lisäksi tarjolla oli sipsejä, limsaa ja muutaman lonkeronkin join. (Karkkejakin, mutta niihin en koskenut.) Mutta ruoka oli hyvää ja minulla oli muutenkin mukavaa. Nyt arkena on taas aikaa kiristellä. Ensi viikoksi on mahdollista tehdä oikein kunnon pudotus. ;)

Viime viikon liikunnat:


Vierumäellä aikataulu oli sen verran tiukka, että aamupäivän happilenkkiä lukuunottamatta en ehtinyt liikkumaan. Toisaalta jalat oli torstain juoksun jälkeen jo melko puhki, joten viikonlopun lepo oli täysin harkittua ja tarpeellista.

Tiistaina kävin verenluovutuksessa. Verenluovutuspäivänä suositellaan ottamaan rauhassa. Muun muassa liikunta ja saunominen on kielletty. En siis missään tapauksessa suosittele kahvakuulatreeniä (tai muutakaan) samalle päivälle, mutta koska minulle ei ole koskaan tullut mitään oireita, menen omien tuntemusten mukaan. Keskiviikon juoksulenkki tuntui normaalia hengästyttävämmältä. Olisin tarvinnut ne puuttuvat punasolut hapen kuljetukseen, mutta onneksi ne aikanaan palautuvat.

Juoksua löytyy ohjelmasta ilahduttavan paljon. Itse asiassa tekisi mieli vaan juosta, vaikka tiedän, että se ei ole järkevää. Kaikki muu liikunta tuntuu turhalta, vaikka tiedän, ettei niin ole. Lueskelen ihan innoissani HCR:lle lähtevien blogeja ja harmittelen, etten ole itse mukana. Toisaalta KK-puolikkaaseenkaan ei ole enää kuin neljä viikkoa. Katselin reittikarttaa ja mietin sitä tunnetta, kun juoksen Apian urheilukentän maalisuoraa uudessa ennätysajassa hymy huulilla. Mielikuvaharjoittelua suosivat myös huippu-urheilijat! ;)

Liikuntasuunnitelma tulevalle viikolle:

Ma: juoksu
Ti: sali tai joku ryhmäliikunta
Ke: Cooperin testi
To: lepo (hieronta)
Pe: juoksu (vetoja)
La: Power
Su: juoksu (pitkä)

Aika pitkälti tämä alkaa mennä samalla kaavalla viikko viikon perään. Tosin ensi viikolla on luvassa kevyempi viikko.

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan. Palkinnot on hankittu. Samalla keksin muuten äitienpäivälahjankin. Kerron molemmat vasta sitten, kun ne on toimitettu uusille omistajille. Molemmat on mielestäni oikein mukavia. Itselleni ostin samalta shoppailureissulta kompressiosukat. Pitkillä juoksulenkeillä ja kilpailuissa nilkat kramppailevat, joten ajattelin kokeilla, josko näistä olisi jotain apua. Raportoin kokeen jälkeen. Tosin pitäisi kyllä vahvistaa myös niitä nilkan lihaksia. "Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla."

Oikein keväistä viikon alkua! Nauttikaa leskenlehdistä, perhosista, narsisseista ja sudenkorennoista. Minä ainakin nautin! :) Viimeiset talvivaatteet on pesty kesäsäilytystä varten ja kesävaatteet raahattu varastosta käyttöön. Kevät! <3

6 kommenttia:

 1. "--uudessa ennätysajassa hymy huulilla--" NICE!

  VastaaPoista
 2. Hyvät liikunnat! :)

  Täällä olen kanssa miettinyt ton sanelukoneen hommaamista, mutta ois kyllä jotenkin hölmöä puhua pälpättää siihen koneeseen lenkillä ollessa. Voisinko saada sellaisen joka vaan tallentais mun ajatukset nauhalle suoraan, vielä jotenkin järjestellysti? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Joo, tollainen ajatusten tallentaja olisi vielä parempi. Senhän sais varmaan sitten suoraan tekstinä. :P

   Poista
 3. Sanelukoneesta olen minäkin haaveillut :) Ja miksi edes muokata niitä ajatuksiaan ja (kuningas)ideoitaan kirjoitettuun muotoon, sillä voisihan ne julkaista semmoisenaan juoksuhengästymisineen kaikkineen. Ensimmäistä äänipostaustasi odotellen siis ;)

  Ihana mielikuvaharjoitus puolikkaallesi. Väkisinkin alkoi hymyilyttämään näky sinusta ja hymystäsi maalisuoralla :) Toivottavasti joku ikuistaa sen sinulle (ja meille)!

  Uskon maanantain tuovan painolukemiisi miinuksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti varmaankin lähtee ikuistamaan tuon hetken. Katsotaan sitten, onko otos julkaisukelpoinen. ;)

   Voi olla, että tällä kertaa minä poden vaakakammoa ja käyn vaa'alla seuraavan kerran vasta keskiviikkona (tai myöhemmin). Olenhan wappulomalla! :)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)