sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lumisia maisemia

Viime viikon liikunnat ja tulevan viikon liikuntasuunnitelma:


Lähes kahdeksan tuntia monipuolista ja hyvälaatuista liikuntaa. Tiistain juoksulenkki oli huippu. Fiilis oli aivan loistava. Kun juokseminen olisikin aina tuollaista, niin en malttaisi muuta harrastaakaan.

Tänään kävin Quantinan kanssa kokeilemassa joogaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Kyseessä oli astangajoogatunti. Jännitti etukäteen aika paljon. Mielikuvani astangajoogasta oli, että se on kovin fyysistä ja vaikeaa. Ennakko-odotuksista huolimatta tykkäsin paljon ja mielestäni pärjäsin hyvin. Mitään äärimmäisen vaikeita liikkeitä ei tullut vastaan ja jälkeenpäin olo oli rento ja vahva. Tiistaiksi olen varannut paikan hathajoogaan. Sitä kohtaan ennakko-odotukset ovat suuremmat. Varsinkin kun tuon kyseisen tunnin ohjaaja on kuulema ihan huippu. ;)

Muutama kuva perjantain vaellukselta. Olimme siis Seitsemisen kansallispuistossa työporukalla. Keli oli suosiollinen ja luminen. Vaikka unet jäivät perjantain ja lauantain välillä normaalia lyhyemmiksi, osa porukasta minä mukaan lukien kävimme vielä lyhyen lenkin lumisateessa. Oikein mukava tykytapahtuma kaiken kaikkiaan! 

Vaikka lumen on ennustettu lämpenevän alkavalla viikolla, hiihtokauteni avaan lauantaina Leppävirran hiihtoputkessa. Jee! :)

Tämän viikon huipensi ruokailu huippuseurassa ja Tampereen Valoviikkojen avajaisilotulitus! Nyt nukkumaan, kun vaalituloskin taitaa olla selvä, jotta jaksan herätä huomenna pirteänä uuteen viikkoon. Hauskaa viikon alkua! :) 

1 kommentti:

Kommentti olis kiva! ;)