tiistai 9. lokakuuta 2012

Tyttöjen juttuja ja treeniä

Yrityksellä, jossa työskentelen, on tänä vuonna juhlavuosi, minkä vuoksi pikkujoulutkin ovat "aavistuksen" hienommat kuin yleensä. Varsinaisesti ei oleteta, että pukeudutaan iltapukuun, mutta suositeltavaa se on. Ja mun vaatekaappihan pursuilee juhlavaatteita. ;) Normaalistikin stressaannun juhlapukeutumisesta, saati sitten nyt. Bongasin ..in motion -blogista hongkongilaisen verkkokaupan (kiitos!), jota olen useamman viikon vilkuillut siinä mielessä, että uskaltautuisinkohan tilaamaan ihan oikean iltapuvun. Eilen sitten huomasin yhden ihailemani mekon 15% alennuksessa. Pakotin avokin avuksi vartalon mittailuihin ja pistin tilauksen menemään. Vähän jännittää! :)

Tuo tilaamani mekko jättää käsivarret paljaiksi, joten nyt olisi hyvä aika paneutua käsitreeniin. Suurin osa ylimääräisestä rasvasta asettuu minun kehossani reisiin ja takapuoleen, sen jälkeen vatsaan, joten ylävartaloon ei sitä jää juurikaan. (No, kai allit nyt on lähes jokaisella naisella. ;) Itse asiassa olen melkoisen tyytyväinen ylävartalooni. Olen perinyt mummolta paksut nilkat, mutta ranteet sen sijaan ovat mielestäni aika sirot. Mutta ainahan voi parantaa, eli nyt alkaa operaatio käsivarsien tiukennus. Quantinan patistuksesta päätin palata punnerrusohjelman pariin. Tein jo viikonloppuna aloitustestin: 25 punnerrusta! Pakottaa siis aloittamaan viikosta kolme. Mutta ei tänään, koska tänään on Power -päivä! Lupaan, että rintalihakset ja kädet tärisee joka tapauksessa. Allien kimppuun ajattelin hyökätä dippiohjelman avulla. Tuohon en ole vielä tehnyt aloitustestiä, koska sopivan korokkeen etsiminen on vielä vaiheessa. Luulen, että meidän työkalupakki taitaa olla paras vaihtoehto. Täytyy vaan tarkastaa, että sisällä on jotain riittävän painavaa, että saan dippailla rauhassa ilman pelkoa kippaamisesta.

Noista ohjelmista tuli mieleeni, että löysin Windows -puhelimeeni kivan sovelluksen niihin liittyen. 6 week training -sovellus sisältää nuo molemmat sekä vastaavat vatsalihas-, leuanveto- ja kyykkyohjelmat. Vaikuttaa insinöörille sopivalta. Toivottavasti tuohon saa myös muistutuksen, ettei treenit unohdu. ;)

Noiden lisäksi toivon, että saisin nyt myös palautettua itseni saleilun pariin. Mulla on aika heikot käsivoimat ja silloin kun olen oikeasti jaksanut nähdä vaivaa sen eteen, niin onhan se ollut hienoa. Mars mars, Aku!

4 kommenttia:

 1. Voi eikä, sun blogisi on oikea niksipirkan vinkkinurkka! :D Ihana mekko (onneksi ei ole tarvetta, voisin minäkin haluta tilata). Ja nuo dipit ja punnerrukset, minä olen etsinyt etenkin punnerrushaasteeseen jotain millä saisin vietyä sen läpi. Jokin sovellus voisikin olla oikea ratkaisu, kiitos vinkistä! Androidiin tuota ei näköjään saa, mutta samankaltaisia tuntuu löytyvän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon hyviä vinkkejä olen minäkin blogistaniasta (mm. sinun blogistasi) löytänyt, joten mukava kuulla, että vastavuoroisuus toimii. Mä alan vasta pikkuhiljaa tajuta, mitä kaikkia mahdollisuuksia tuo uusi puhelin avaa. Edellinen kun oli vähemmän älykästä mallia. ;)

   Poista
 2. Oho, mikä määrä (varvasnoja?)punnerruksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ihan oikeita ja puhtaita punnerruksia yritän tehdä. Yllättävän paljon niitä jaksoi.

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)