maanantai 22. lokakuuta 2012

Syksyisiä tunnelmia

Ah... hieronnassa käyty ja helpotti! Tosin päätin, että käyn valittamassa tuota vaivaa lääkärillekin. Työnantaja maksaa fysioterapeutin, joten kannattaahan tämä etu hyödyntää. 

Viime viikon liikunnat ja tämän viikon liikuntasuunnitelma täytettynä tällä kertaa Heiaheiaan.


Torstain juoksulenkki oli tahtojen taistelun tulos. Tiesin, että ulkoilma ja liikunta tekisi hyvää, mutta ulko-oven kynnys tuntui ylitsepääsemättömältä. Valittelin Facebookissa ongelmaani ja tottakai ihanat kaverit saivat kannustettua minut lähtemään. Kannatti! Eihän se ollut kuin vitosen lenkki, mutta lähtemisen vaivan ansiosta tuntui paljon pidemmältä. Nuo kaksi ensimmäistä kaveria asuvat muuten sellaisella seudulla, että lähimmät katuvalot ovat kymmenen kilometrin päässä. Ajattelin, että en voi vedota pimeyteen, jos minulle palaa valot ympäri vuorokauden. :)


Quantinan vakuuttelujen jälkeen päädyin, että minun on aika kokeilla joogaa. Sunnuntaina suuntaan siis Om Yogaan testaamaan astangajoogaa. Onneksi Q on mukana tukena, joten allekirjoittanutta ei jännitä ihan niin paljoa. Hinnastoa katsoessani ilahduin suuresti ensikertalaisen tutustumisedusta: 50 eurolla saa kolmen viikon ajan käy niin monella joogatunnilla kuin tahtoo. Eli siis sen enemmän säästän, mitä useammalla tunnilla käyn. ;)

Lisäksi kollegani huhuili Facebookin puolella sulkapallokaveria. Minä ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Toivottavasti saadaan sovittua säännöllinen peliaika.

Tämähän alkaa tuntua ihan syksyltä, kun on intoa aloittaa uusia harrastuksia! :)

P.S. Muistakaa käydä äänestämässä! Minä kävin jo. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva, että hierojalla käynti auttoi! Minullakin alkaa tuo selkä helpottaa. Rojotin koko päivän sohvalla, teki hyvää. :)

  Jee, sunnuntaina on hyvä päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekee hyvää vain olla - sekä kropalle että päälle!

   Niin on! :)

   Poista
 2. Mun täytyy sanoa, että ite oon niin mukavuuden halunen, että vaiks juoksumatto on tylsä, niin siitä tulee mun parhaimpia kavereita heti kun ilmat vähänkin kylmenee!!

  Ja mullakin on tullu taas vimma kokeilla uutta ja joukkuepelitkin on kivoja. Olis siistiä saada esim. porukkaa kasaan pelaamaan salibandya.. Tsempit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla taas sinusta! :)

   Jokaisen pitää liikkua omien mieltymystensä mukaan. Tärkeintä on, että liikkuu - sisällä tai ulkona.

   Olis kyllä kiva päästä pelaamaan salibandyä säännöllisesti. Tai sitä sulkapalloa. Virkeää syksyn jatkoa!

   Poista
 3. Käypä kurkkaamassa blogiani, annoin sulle tunnustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palaan tuohon ajan kanssa, toivottavasti mahdollisimman pian. ;)

   Poista

Kommentti olis kiva! ;)